23 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΓΡΙΑ ΤΑΠΑ ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ! Κατρούγκαλος: «Δεν τρέχει κάστανο που έπαιρνα προμήθεια»-Άδωνις: «Παραιτήσου»

Παρότι ο πονηρούλης πήγε να μπερδέψει τον Παυλόπουλο και να δημιουργήσει εντυπώσεις ο Άδωνις τον τάπωσε πολύ άσχημα! Όταν ο Κατρούγκαλος είπε "μα και ο Παυλόπουλος όταν ανέλαβε το υπουργείο το 2004 είχε εκκρεμείς υποθέσεις σαν δικηγόρος με το υπουργείο που ανέλαβε" ο Άδωνις τον ξεφτίλισε λέγοντάς του "από το 2001 ίσχυε το ασυμβίβαστο για τους βουλευτές και ο κ. Παυλόπουλος σαν βουλευτής της αντιπολίτευσης το 2001 έκλεισε το γραφείο του, άρα δεν θα μπορούσε να έχει εκκρεμείς υποθέσεις το 2004 όταν ανέλαβε υπουργός"! Μπαμ και τέζα ο Κατρούγκαλος που κατάπιε τη γλώσσα του και κοίταζε την κάμερα σα χαζός... Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 8:00 του πρώτου βίντεο

Το παράδειγμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου χρησιμοποίησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος για να επιχειρηματολογήσει πως δεν έκανε κάτι παράνομο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριξε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν στο ίδιο υπουργείο επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, ενώ ήταν δικηγόρος και συμμετείχε σε δικηγορικές εταιρείες.

Στο επιχείρημα αυτό απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας πως από το 2001 έως το 2008 ίσχυε ούτως η αλλιώς το επαγγελματικό ασυμβίβαστο για τους βουλευτές.

Ο κ.Κατρούγκαλος χαρακτήρισε απολύτως ψευδές το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αυτό που λένε ότι έκανα έχει ήδη καταρρεύσει. Έχουν χρησιμοποιήσει ουσιαστικά πλαστά αποδεικτικά. Αυτό αποδείχθηκε ότι είναι απολύτως ψευδές». Πρόσθεσε δε πως όχι απλώς είναι ηθικό αλλά και τίτλο τιμής που αντέδρασε σε αυτές τις πολιτικές (σ.σ. της διαθεσιμότητας).
Πού βρίσκεται το ηθικό ζήτημα; Πάλευα στα δικαστήρια και με την αρθογραφία μου, παλεύω και τώρα γι' αυτούς τους ανθρώπους, επέμεινε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Υποστήριξε ότι θα ήταν ανήθικο «να βγάζω φράγκα» και συμπλήρωσε ότι «δεν προσδοκώ να πάρω ούτε ένα ευρώ από τις υποθέσεις. Αυτό δεν θα συμβεί».

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα ζητήσει την άρση του απορρήτου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από τα ιδιωτικά συμφωνητικά που αφορούν τον ίδιο και προανήγγειλε ότι «εαν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη θα υποβάλω μήνυση και αγωγή κατά του Βήματος και Bild».


Ο Γεωργιάδης στον Κατρούγκαλο: Πρέπει να παραιτηθείτε - Τι είπε ο Κατρούγκαλος για τον Παυλόπουλο

«Πρέπει να παραιτηθείτε για το καλό της προασπίσεως των ιδεών σας», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», που υποστηρίζει ότι υποσχόταν διορισμούς και έπαιρνε προμήθεια 12%.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Κατρούγκαλος, μετά απ' όλα αυτά, δεν μπορεί να σταθεί στη Βουλή, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ απαξιωτικό για έναν πολιτικό, όταν του ασκούν κριτική, να εφευρίσκει συνωμοσίες.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατρούγκαλος συνέχισε, ρωτώντας τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν υπήρχε καθηγητής Δημοσίου Δικαίου που είχε αναλάβει τη θέση στην οποία βρίσκομαι εγώ και είχε δικηγορικό γραφείο νωρίτερα;», επισημαίνοντας: «Ο νυν Πρόεδρος Δημοκρατίας ήταν καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, ήταν δικηγόρος με δικηγορική δραστηριότητα και ανέλαβε ακριβώς το δικό μου το υπουργείο».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι ο κ. Παυλόπουλος είχε το επαγγελματικό ασυμβίβαστο και βουλευτών και υπουργών με την πολιτική θέση.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1: