06 Μαρτίου 2015

ΣΦΙΧΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Αθώος λόγω κακής τεχνικής στο μποξ ο Κασιδιάρης-Τι είπε στην απολογία του-Τι δήλωσε η Κανέλλη

Ο καλύτερος απ'όλους πάλι ο καραγκιόζης ο περιπτεράς Παπαδάκης! Ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο Κασιδιάρης προσπαθεί να ρίξει χαστούκια (και το λέει και όλος ο κόσμος) ο περιπτεράς είπε το εξής για να γλύψει την Κανέλλη που είναι η μόνη που λέει ότι έφαγε 4 γροθιές: «φαίνονται σαν χαστούκια αλλά είχε τις γροθιες του λίγο κλειστές»... Σούργελο μιλάμε

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που ζητούσε την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Το δικαστήριο με την απόφασή του, μετέτρεψε την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απλή σωματική βλάβη και ακολούθως διέταξε να παύσει η ποινική δίωξη καθώς για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη.

Η απόφαση του Δικαστηρίου υιοθέτησε ουσιαστικά την πρόταση του Εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή με παύση της ποινικής δίωξης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας "οι κινήσεις του δεν είχαν σκοπό τη βαριά σωματική βλάβη. Ο ορθός Νομικός χαρακτηρισμός είναι αυτός της απλής σωματική βλάβης η οποία όμως για να διωχθεί χρειάζεται έγκληση από το θύμα εντός 3 μηνών. Προτείνω να παύσει η ποινική δίωξη".

Ο Εισαγγελικός λειτουργός χαρακτήρισε απαράδεκτη την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη και ανέφερε πως "έπρεπε ως βουλευτής και ως άνδρας να συγκρατηθεί. Η συμπεριφορά του δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Και ο ίδιος αναγνώρισε ότι η αντίδραση του δεν ήταν η δέουσα. Επιχείρησε τουλάχιστον 3 χτυπήματα, το ένα βρήκε στόχο. Αλλά για να ορίσουμε την πράξη νομικά έχει σημασία ο τρόπος. Το χτύπημα δεν ήταν ίσιο. Οι κινήσεις δεν είχαν σκοπό τη βαριά σωματική βλάβη».

Κασιδιάρης: Θα ζητήσω συγγνώμη όταν δεχθώ συγγνώμη

Με την απολογία του Ηλία Κασιδιάρη συνεχίστηκε η υπόθεση της βίαιης επίθεσης σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως «κατηγορηματικά σας λέω όχι δε μπορεί ένας άντρας να κτυπάει μια γυναίκα. Αν βρισκόταν κάποιος στη δική μου θέση με αυτή την άθλια επίθεση δε θα είχε μια άσχημη στιγμή;».

Ενώ, συνέχισε υποστηρίζοντας πως «είχα μια ακραία αντίδραση όσον αφορά την κ. Δούρου, βγάζω το μικρόφωνο να φύγω τότε δέχομαι χτύπημα στο πρόσωπο με κάποια έντυπα και αντιδρώ με αυτό το λάθος τρόπο. Ασφαλώς δεν υπήρχαν γροθιές αλλά ένα χαστούκι στο πρόσωπο της πολιτικώς ενάγουσας και άλλα δύο στον αέρα. Ήταν μια λανθασμένη ενέργεια αλλά προηγήθηκε άλλη απαράδεκτη ενέργεια και η λέξη πουσ@@@. Έκανα μήνυση για έργω εξύβριση αλλά δεν ήρθη η δική της ασυλία. Να δώσω λόγο για το χαστούκι αλλά δεν έγινε μήνυση και ξεκίνησε όλο αυτό το ζήτημα».

Ολοκληρώνοντας την απολογία του ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε πως «ήμουν σε κατάσταση έκρηξης δεν ζήτησα συγγνώμη,  θα ζητήσω συγγνώμη όταν δεχθώ συγγνώμη .Δεν έχω εκπαιδευτεί σε πολεμικές τέχνες όμως αθλούμαι».

Η Κανέλλη για τον Κασιδιάρη:"Αθώος δεν ακούστηκε και δεν είναι"

«Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι ζήτημα πολιτικής καταδίκης στη συνείδηση του ελληνικού λαού, όχι στα δικαστήρια. Αν την ελπίδα την αφήσετε στο σύστημα τότε θα πρέπει να ζητήσετε δανεικά για να πάρετε τις αποφάσεις καταδίκης που πρέπει» δήλωσε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη μετά την ολοκλήρωση του δικαστηρίου του Ηλία Κασιδιάρη που εκδικάστηκε η άγρια επίθεση σε βάρος της από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ενώ συμπλήρωσε πως «αθώος δεν ακούστηκε και δεν είναι. Ο ελληνικός λαός είδε πολύ καλά και την πράξη και τον στόχο». Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.