03 Μαρτίου 2015

Μουρούτης: Πρώτη φορά αριστερά αλλά και… τελευταία-Έρχεται και η σειρά των άγαμων θυγατέρων

Ο Γιώργος Μουρούτης εκτιμά πως οι πρώτες εβδομάδες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διέψευσαν τις προσδοκίες των πολιτών για εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά απαριθμεί στο Facebook τις πρώτες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης: «Αύξηση και επιδόματα σε χιλιάδες συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Πρόσληψη 2000 υπεράριθμων υπαλλήλων στην ΕΡΤ. Απόλυση για 2000 μεταλλωρύχους του ιδιωτικού τομέα και παύση της επένδυσης στις Σκουριές. Μείωση των δαπανών για τα Νοσοκομεία κατά 50%, για να καλυφθούν όλα αυτά. Έκτακτη εισφορά σε εκατομμύρια Έλληνες. Αύξηση ΦΠΑ για όλους τους Έλληνες».

«Πρώτη φορά αριστερά – Και τελευταία!», καταλήγει ο κ. Μουρούτης.


Η σειρά των άγαμων θυγατέρων;

Με ένα «φαρμακερό» σχόλιο ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης περιέγραψε τα πρώτα βήματα της κυβέρνησης.

Και με αφορμή την επαναπρόσληψη των απολυμένων στην ΕΡΤ με κόστος 35 εκ. ευρώ και τις παροχές στους εργαζόμενους της ΔΕΗ σχολίασε: «Μετά την αποκατάσταση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και των 2000 υπεράριθμων της ΕΡΤ, λογικά σειρά έχουν οι συντάξεις των άγαμων θυγατέρων…»

Μετά την αποκατάσταση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και των 2000 υπεράριθμων της ΕΡΤ, λογικά σειρά έχουν οι συντάξεις των άγαμων θυγατέρων…