03 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! «Δεν γνώριζω για την αύξηση των μισθών στην ΔΕΗ»!

[... είπε ο Βαρουφάκης και ο Χατζηνικολάου τον βασάνισε λέγοντάς του "είναι μια καλή απάντηση αυτή"... στο τέλος της εκπομπής δε όταν ο Χατζηνικολάου είδε ότι έτρωγε κράξιμο στο twitter που κατάπιε αμάσητο το "δεν ξέρω" είπε "τι να κάνω; ο υπουργός μου λέει ότι δεν ξέρει και τον πιστεύω, ας περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε τις ενέργειές του"

Σημειώστε ότι το κράτος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΔΕΗ και τις μετοχές τις έχει το ΥΠΟΙΚ δηλ. δόθηκαν αυξήσεις 10% και ο μεγαλομέτοχος Βαρουφάκης είπε "δεν ξέρω"... εύγε Νικόλα για τη δημοσιογραφική επιτυχία...]

Πρωτοφανές δημοσιογραφικά και πολιτικά το γεγονός που συνέβη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον (Μπ)αρουφάκη.

Εκεί όπου ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει έκπληκτος στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την προκλητκή αύξηση των μισθών στη ΔΕΗ

Δύο πλέον είναι τα τινά με την περίπτωση Βαρουφάκη και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την απάντηση του για το θέμα της αύξησης των μισθών στην ΔΕΗ.

΄Η πως ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ λέει ψέματα -δηλαδή γνώριζε το θέμα που ήταν σχεδόν πρώτο σε όλα τα δελτία ειδήσεων χθες- και μας δουλεύει κανονικά!

Ή, εάν στα αλήθεια ο Βαρουφάκης δεν γνώριζε, πρόκειται για την πιο ΑΣΤΕΙΑ κυβέρνηση που είδε ποτέ ο τόπος.

Που δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά της! Διαλέγετε και παίρνεται