03 Μαρτίου 2015

Ήρθε το ΣΥΡΙΖΑ Watch για τους συντρόφους που ούτως ή άλλως... αυνανίζονται όλη μέρα

Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑίε τώρα υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να αυνανιστείς ακόμα πιο πολύ αλλά παράλληλα να παράγεις και κάτι

Τα wearable που ακόμη δεν έχουν αποδοθεί στην ελληνική γλώσσα όπως θα τους άξιζε οπότε ας τα αποκαλούμε φορετά, είναι η επανάσταση στα gadget που έχουν χρηστικότητα.




Το Pornhub είναι η μεγαλύτερη κοινότητα από εραστές του ερωτικού κινηματογράφου που έκανε επανάσταση στις συνήθειες των διαδικτυακών φυλών. Όταν αυτές οι δύο επαναστάσεις συναντήθηκαν, ο κόσμος μόνο κέρδος μπορεί να έχει. Έτσι ακριβώς.


Καθώς τα φορετά είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες gadget εκεί έξω που συχνάζει η αλήθεια, είναι λογικό να αναζητούν και να φέρουν λύσεις σε προβλήματα και ανησυχίες της καθημερινότητας. Το Wankband που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου παγκοσμίως κάνει μόνο αυτό.

Mε target group όσους συνεχίζουν την παράδοση του δευτερότοκους γιου του Ιούδα και εγγονού του Ιακώβ, Αυνάν, αυτόν που “όταν εισήρχετο προς την γυναίκα του αδελφού αυτού εξέχεεν επί της γης του μη δούναι σπέρμα τω αδελφώ αυτού" (Γένεση κεφ. 38:1-10)


το Wankband φορτίζει όπως και ένα αυτόματο ρολόι. Παίρνοντας την ενέργεια του από την καθημερινή ενδοπαλάμια ταλάντωση κίνηση ταλάντωσης το φορετό αυτό gadget που επιβεβαιώνει τις προθέσεις του Pornhub να ανταγωνιστεί άλλους επιχειρηματικούς κολλοσούς που έχουν κερδοφορία από λιγότερο απαγορευμένες συνήθειες και ήδη το Ίντερνετ έχει έρθει σε viral oργασμό με την επαναστατική αυτή συσκευή.


Αγκαλιάζοντας τον καρπό του χρήστη, το WB μετράει πόσες φορές το άνω άκρο κινήθηκε στην προβλεπόμενη “χορογραφία” ενώ ένα μικρό βαρίδι (σκέψου έναν ωρολογιακό ρότορα) μετατρέπει την κίνηση σε ηλεκτρονική ενέργεια δίνοντας τη δυνατότητα να φορτίσεις το κινητό, το tablet ή οτιδήποτε άλλο πιστεύεις ότι αξίζει να είναι φορτισμένο από πραγματική, κυριολεκτική ηδονή.

Tα χρώματα στην επιφάνεια του gadget ενημερώνουν το χρήστη για την ποσότητα ενέργειας που έχει παράγει ενώ η ιστοσελίδα ενημερώνει ότι το Wankband θα είναι εξίσου αποτελεσματικό και στις γυναίκες αλλά έχουμε τις επιφυλάξεις μας καθώς οι γυναίκες ακολουθούν άλλη διαδικασία ενώ σύμφωνα με μια πολύ μικρή δημοσκόπηση που έκανα στον περιβάλλοντα εργασιακό χώρο τα κορίτσια δεν αγαπούν τον αυνανισμό όσο τα αγόρια -λένε.


Το Pornhub δεν τρολάρει, δεν έκανε καθόλου πλάκα όταν είπε ότι θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πορνογραφία στην καθημερινότητα μας και ένα 13% των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο μοιάζει να το επιβεβαιώνει. Περισσότερες πληροφορίες στην SFW σελίδα του προιόντος που θα προσφέρει λύση όταν η ενέργεια πνέει τα λοίσθια. Η ελληνικής καταγωγής Sasha Grey, ήτοι η Μαρίνα Άννα Χαντζή προφανώς και εγκρίνει.



http://www.newsit.gr/default.php?pname=News-b-it&art_id=379352&catid=55