20 Απριλίου 2015

Ισπανία: 13χρονος μαθητής σκότωσε δάσκαλο με βαλλίστρα

Μια σοκαριστική τραγωδία έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, το πρωί της Δευτέρας, όταν ένας 13χρονος μαθητής έβγαλε μια βαλλίστρα και σκότωσε έναν εκπαιδευτικό, ρίχνοντας του ένα βέλος κατάστηθα. Νωρίτερα, είχε τραυματίσει μια δασκάλα με ένα βέλος στο πρόσωπο, όπως καθώς και την κόρη της καθηγήτριας με μαχαίρι, σύμφωνα με άπτωτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι μαρτυρίες αναφέρουν, ότι ο άτυχος εκπαιδευτικός δέχθηκε κατάστηθα το μοιραίο βέλος από τον μαθητή, όταν άκουσε τη φασαρία και έτρεξε στην αίθουσα για να δει τι συμβαίνει. Το γεγονός ξεκίνησε με μια δασκάλα να λέει στον ανήλικο να φύγει από την αίθουσα επειδή καθυστέρησε στην προσέλευση του και εκείνον να την τραυματίζει με μια βαλλίστρα στο πρόσωπο.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο μαθητής τραυμάτισε με μαχαίρι και την κόρη της καθηγήτριας, που είναι μαθήτρια στο ίδιο σχολείο.

Η τραγωδία συνέβη στο σχολείο Joan Fuster στην περιοχή Λα Σαγκρέρα της Βαρκελώνης και ο 13χρνος έχει συλληφθεί για το περιστατικό που συνέβη στις 9:20 το πρωί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία.