15 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-19χρονη είδε τον ομαδικό βιασμό της μπροστά σε εκατοντάδες λουόμενους…online

Η νεαρή γυναίκα, που βιάστηκε σε παραλία, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, ήταν αναίσθητη από κάποιο ναρκωτικό που της είχαν δώσει και δεν είχε ιδέα για αυτό που της συνέβη μέχρι που αναγνώρισε τον εαυτό της σε φωτογραφίες από τον ανατριχιαστικό ομαδικό βιασμό.

«Της έδωσαν κάποιο ναρκωτικό και λιποθύμησε», δήλωσε ο αστυνομικός Ruth Corley και πρόσθεσε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί μέχρι που επικοινώνησαν μαζί της οι αρχές και αναγνώρισε τον εαυτό της από τα τατουάζ της.

Δύο ακόμα δράστες του ομαδικού βιασμού 19χρονης σε κεντρική παραλία της Φλόριντα αναζητούν οι Αρχές, έπειτα από τις πρώτες δύο συλλήψεις.

Οι αρχές δημοσίευσαν θολές φωτογραφίες από βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο βιασμός της σε μια ξαπλώστρα μεταξύ 10 και 12 Μαρτίου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο περιγράφεται από ανώτερους αξιωματικούς ως ένα από τα πιο αηδιαστικά και αποκρουστικά που έχουν δει ποτέ.

Οι εκατοντάδες λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο, λίγα μέτρα μακριά φωνάζοντας, πίνοντας και αγνοώντας την επίθεση που γινόταν μπροστά στα μάτια τους.

Στο βίντεο διακρίνονται τρεις κοπέλες να στέκονται και να μιλάνε δίπλα ακριβώς από το σημείο όπου οι δράστες βίαζαν το αναίσθητο θύμα τους.