14 Απριλίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 2 εκ! Μητρόπουλος: Στη λίστα Νικολούδη είδα πολιτικούς-Κακλαμάνης: Αύριο κιόλας να καταθέσει ο Νικολούδης τη λίστα

«Την ημέρα που έκανα ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη δέχθηκα επίθεση»... κατήγγειλε μετά από 1 χρόνο ο εργατολόγος που έφαγε πρόστιμο 2 εκ για το αδήλωτο μύριο και κάνει το παν για να μην το πληρώσει... πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια καταγγελία από ένα τέτοιο άτομο

«100 δισ. φύγανε από Ελληνες στη διάρκεια του μνηνονίου. Οταν είχα ζητήσει πριν από ένα χρόνο να κατατεθεί η λίστα Νικολούδη στη Βουλή είπα ότι τελείωσε η ζωή μου. Το ίδιο βράδυ δέχθηκα επίθεση», την αποκάλυψη αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μητρόπουλος την ημέρα που κατέθεσε σχετική ερώτηση, 10 Ιανουαρίου του 2014, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο στη λίστα περιλαμβάνονται: «Ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που έστειλαν μεγάλα εμβάσματα». Και σημείωσε: «Επίθεση δέχθηκα από δημοσιογράφους επειδή είδα τα ονόματά τους με εκατομμύρια μέσα εμβασμάτων. Φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Πρέπει ο πρωθυπουργός άμεσα να δει ποιοι έστειλαν τόσα χρήματα» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή πάμε σε δυσκολία με τους δανειστές, πρέπει να βρεθεί τουλάχιστον από αυτούς φόρος πατρίδας, φόρος Νικολούδη».


Κακλαμάνης: Αύριο κιόλας να καταθέσει ο κ. Νικολούδης τη λίστα

«Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος», είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

Και πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης: «Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Οτι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.».


Συνέχισε δε λέγοντας ο αντιπρόεδρος της Βουλής: «Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Οχι επειδή χτυπήθηκε ή απειλήθηκε ένας πολιτικός και πολίτης απλός να ήταν που να είχε κάνει αυτό το πράγμα.