27 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι-Βορίδη στον επαναστάτη Τριανταφυλλίδη: Στην ΕΤ3 ήσουν μνημονιακός και γραβατωμένος και νομοθετείς για τα συμφέροντά σου

Άδωνις: Ο επαναστάτης έβγαλε τη γραβάτα

Την αντιμνημονιακή κ@λοτούμπα και ενδυματολογικές επιλογές του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη αφού εξελέγη (η μάλλον "προκειμένου να εκλεγεί") βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το μαύρο στην ΕΡΤ γέννησε και πολιτικές καριέρες. Έχουμε πολλούς βουλευτές που γεννήθηκαν από το μαύρο στην ΕΡΤ. Ειδικά όμως ο κ. Τριανταφυλλίδης έχει ενδιαφέρον» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Ήμουν συχνός προσκεκλημένος της εκπομπής του κ. Τριανταφυλλίδη. Οι μνημονιακές μας απόψεις ταυτίζονταν σε μεγάλο βαθμό. Θυμάμαι ήσασταν πάντα με γραβάτα και αυτό μου έκανε καλή εντύπωση».

«Ήταν πολύ ωραίο που ο  κ. Τριανταφυλλίδης ήταν πάντα με γραβάτα και κοστούμι στην ΕΡΤ. Μετά το κλείσιμο, είστε με γιλέκο και χωρίς γραβάτα. Φαίνεται η επανάσταση γίνεται χωρίς γραβάτα. Δικαίωμά σας», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:


Βορίδης: Έχετε προσωπική εμπλοκή κ. Τριανταφυλλίδη

Eυθείες βολές κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επανασύσταση της ΕΡΤ.

"Εγώ ως βουλευτής δεν έφερα ούτε στήριξα νομοθετική ρύθμιση με την οποία να έχω οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον. Εσείς ως βουλευτής αλλά και συνάδελφοι υπουργοί στην κυβέρνηση δεν πάνε πάνε στο δικασήριο αλλά φέρνουν νομοθετικές ρυθμίσεις για τα προσωπικά τους συμφέροντα" είπε ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στον κ. Τριανταφυλλίδη.

"Απορείτε, δεν καταλάβατε ποιο είναι το προσωπικό συμφέρον; Ότι εδώ μετά πάθος δεν υπερασπίζεστε -όπως άλλοι συνάδελφοι σας και θα έπρεπε να είστε τριπλά προσεκτικός - τους όποιους συναδέλφους σας στην ΕΡΤ, αλλά έχετε προσωπική εμπλοκή"  τόνισε ο κ. Βορίδης.


Γεωργιάδης: Καλύτερος ο παλιός Τριανταφυλλίδης με τη γραβάτα

Μετά την απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε πάλι το λόγο και είπε: "Δεν θα απαντήσω στον κ. Τριανταφυλλίδη. Προτιμώ τον κ. Τριανταφυλλίδη, τον παλιό, με τη γραβάτα".


Η απάντηση του Τριανταφυλλίδη στον Άδωνι: Αμετανόητος κι εσύ και ο Βορίδης

"Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο αμοραλισμός και η αναλγησία αυτών των ανθρώπων που κατέστρεψαν 3.000 ζωές" είπε στη Βουλή ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκρπόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωγιάδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε σε υψηλό τόνο λέγοντας:

"Οι αμετανόητοι εραστές του μαύρου συνεχίζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και μάλιστα συνεχίζει το ίδιο βιολί που είχε προχθές ο Διόσκουρος ο κ. Βορίδης που είπε: 'είναι πάντα ενδιαφέρον ν' ακούς ανθρώπους με πάθος να εκθέτουν τα προσωπικά τους προβλήματα στη Βουλή'".

 "Τα προσωπικά μας προβλήματα στη Βουλή είναι προβλήματα τριών χιλιάδων ανθρώπων που με τον ξαφνικό θάνατο καταστρέψατε τη ζωή τους εν μία νυκτί" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο