16 Απριλίου 2015

Ιγνατίου: Κανείς δεν ξέρει - ούτε η πρεσβεία - που μένει ο Βαρουφάκης στην Ουάσιγκτον

Από την απόλυτη δημοσιότητα στην απόλυτη... κρυψίνοια. Ο λόγος για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο ίδιο του το σπίτι, ωστόσο δεν αποκαλύπτει πουθενά σε ποιο ξενοδοχείο διαμένει στην Ουάσιγκτον.
Και τούτο παρότι δεν βρίσκεται σε μυστική αποστολή ή σε ινκόγνιτο επίσκεψη στην αμερικανική πρωτεύουσα, αλλά σε προγραμματισμένη (και διαφημισμένη με δελτίου τύπου) επίσκεψη στο Ινστιτούτο Brookings όπου θα απευθύνει ομιλία. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης μάλιστα, συνάντησε τετ-α-τετ και την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Οπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Mega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει ενημερώσει σχεδόν κανέναν – ούτε καν την ελληνική πρεσβεία – για το ξενοδοχείο που επέλεξε να διαμείνει. Και μάλιστα, το πράττει για δεύτερη συνεχόμενη φορά, όπως και στην προηγούμενη επίσκεψή του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

«Για δεύτερη φορά σε 10 μέρες, απόρρητο μυστικό για την ελληνική πρεσβεία το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο κ. Βαρουφάκης... Αβυσσος η ψυχή τους» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου και τα ειρωνικά σχόλια χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.