13 Απριλίου 2015

Γελάει ο Άδωνις με τους ΣΥΡΙΖΑίους και τα ΜΜΕ για το μεταναστευτικό

Σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αρχικά, για το μεταναστευτικό και στη συνέχεια για το δημοσίευμα των Financial Times που έχει τίτλο “Η Ελλάδα προετοιμάζεται για χρεοκοπία”.

Για το μεταναστευτικό έγραψε:

“Έχει μεγάλη πλάκα το πώς ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ άλλαξαν το “λαθρομετανάστες” σε “παράτυποι μετανάστες”… Οι Λαθρεπιβάτες; Παράτυποι επιβάτες;..


Όσοι ανησυχούν τώρα από τις ορδές των λαθρομεταναστών, ας σκεφθούν τί ψήφισαν στις εκλογές της 25ης Ιαν πρώτα…διότι τα λάθη πληρώνονται…”.

Λίγο αργότερα σχολίασε πως η κυβέρνηση δεν προετοιμάζεται για τίποτα, συνεπώς ούτε και για χρεοκοπία:

“Η ιδέα ότι η Ελληνική Κυβέρνηση προετοιμάζεται για χρεωκοπία είναι αστεία, δεν προετοιμάζεται για τίποτε! Είναι εντελώς ανίκανοι!” σημείωσε.

Πόσο ξεφτιλισμένη είναι μια κυβέρνηση όταν…

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών του ΕΚΠΑ.

«Πόσο ξεφτιλισμένη είναι μία Κυβέρνηση που η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου εκδίδει μία τέτοια ανακοίνωση και αδιαφορεί;», σχολιάζει ο βουλευτής της ΝΔ κοινοποιώντας τη σχετική ανακοίνωση.