07 Απριλίου 2015

«Φαρμάκι» στάζει ο Τατσόπουλος για τον Τσίπρα

« Μεγάλο σχολείο η πολιτική. Τεράτων» αναφέρει σε σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην βουλευτήςΠέτρος Τατσόπουλος.

Συγκεκριμένα με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Έλληνα Επίτροπο για θέματα μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρεται στα όσα πριν από μήνες απασχολούσαν την πολιτική επικαιρότητα σχετικά με το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω. Η πολιτική χαλυβδώνει το χαρακτήρα. Σε παίρνει άνθρωπο και σε κάνει Ρόμποκοπ. Πάρτε για παράδειγμα τη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Την πρώτη συνάντηση μετά τη Μεγάλη Προδο… παρντόν… τη στιγμή, εννοώ, που ο Αλέξης, από καθαρή αφηρημάδα, εκφώνησε ένα άλλο όνομα από εκείνο που περίμεναν όλοι ότι θα εκφωνήσει. Αναλογιστείτε τι θα δήλωναν υπό ανάλογες περιστάσεις δυό… κανονικοί άνθρωποι και συγκρίνετέ τα με όσα αυτοί οι δύο εντέλει… δήλωσαν σήμερα. Μην το συζητάτε. Μεγάλο σχολείο η πολιτική. Τεράτων».