14 Απριλίου 2015

Έλληνες και Αμερικανοί πεζοναύτες στο Χαμόγελο του Παιδιού

Αμερικανοί και Έλληνες πεζοναύτες μαζί στο Χαμόγλεο του Παιδιού. Ο Σύλλογος Εφέδρων Πεζοναυτών ανέλαβε την πρωτοβουλία και αυτό που προέκυψε ήταν πολύ σημαντικό.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:
“Την Μ. Τετάρτη, δεν βρέθηκε απλά, ένας Σύλλογος Εφέδρων για μια αγαθοεργία αλλά ένα σύνολο πεζοναυτών, εφέδρων, και εν ενεργεία, από Ελλάδα και ΗΠΑ οι οποίοι φόρεσαν την καλύτερη τους εμφάνιση, και το πιο ωραίο τους χαμόγελο για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Σίγουρα, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό εάν, πρώτα και πάνω από όλα δεν είχε δοθεί η έγκριση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ή τις αρχές της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων προς τις δράσεις του Συλλόγου μας.


Πως είναι όμως δυνατόν να πει κάποιος “όχι” σε μία τέτοια πρωτοβουλία, η οποία, πέραν του κοινωνικού της έργου, προβάλει με τον καλύτερο τρόπο, τη φιλία και τη συνεργασία των Πεζοναυτών όχι μόνο στο πεδίο των ασκήσεων, αλλά και σε δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, και θρησκεύματος. Είναι συγκινητική η ταχύτητα με την οποία Ελληνικές και Ξένες Αρχές κινήθηκαν για να μας επιτρέψουν να παρουσιάσουμε αυτή την ωραία εικόνα, και τους ευχαριστούμε για αυτό".

http://www.onalert.gr/stories/ellines-kai-amerikanoi-pezonaytes-sto-xamogelo-tou-paidiou/41885