17 Απριλίου 2015

Ο Αλέξης θέλει να ταΐσει… φέτα την Μέρκελ

«Αυτός ο Έλληνας είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Μέρκελ», γράφει σε άρθρο στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο λόγος για τον 36χρονο Αλέξη Βαίου, ο οποίος ανήρτησε χθες ένα πλακάτ στο εστιατόριο του με τον εξής τίτλο: «Καλώς ήρθατε Άνγκελα Μέρκελ στο εστιατόριο “Ελληνική Φωτιά».

Μάλιστα, το τεράστιο πλακάτ που έχει τοποθετηθεί έξω από το εστιατόριο του 36χρονου κόστισε χίλια ευρώ, σύμφωνα με την Bild.

Αλέξης Βαίου

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα o Έλληνας εστιάτορας έχει προσκαλέσει αρκετές φορές την Γερμανίδα καγκελάριο, ωστόσο η κ. Μέρκελ δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα, του έχει στείλει όμως ένα αυτόγραφο.

«Είναι μία υπέροχη γυναίκα! Δεν θεωρώ σωστό που οι Έλληνες πολιτικοί θέλουν να την παρακάμψουν. Θέλει να επαναφέρει σε τάξη την πατρίδα μας , να μας βοηθήσει. Αυτό όμως οι συμπολίτες μου δεν το καταλαβαίνουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Η πρόκληση του Αλέξη Βαίου προς το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU), είναι ανοιχτή», διευκρινίζει η γερμανική εφημερίδα.

«Εύχομαι να έρθει στο εστιατόριο μου», ισχυρίζεται ο 36χρονος αποκαλύπτοντας ότι θα της σερβίρει το αγαπημένο της πιάτο, που είναι η ψητή φέτα.