06 Απριλίου 2015

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ! Καμμένος: "Άμεσα η αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών"

Έχει βρει τα λεφτά λέει αλλά τα άλλα υπουργεία δεν του έχουν απαντήσει ακόμα... κάντε μπεεε τώρα, όσοι δεν σας άρεσε ο Σαμαράς...
 
Την εξασφάλιση κονδυλίων από περικοπές εξοπλιστικών προγραμμάτων προκειμένου αυτά να δοθούν άμεσα, «ακόμα και αύριο»...
όπως χαρακτηριστικώς τόνισε, για την αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών σε επίπεδο του 2012, στο πλαίσιο υλοποιήσεως σχετικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, τόνισε προ ολίγου ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει υπογράψει σχετική απόφαση την οποία έχει στείλει στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς επίσης και στα συναρμόδια υπουργία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας και Αιγαίου, που όμως ακόμα δεν έχουν απαντήσει. Υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την εξεύρεση χρημάτων καθώς αυτά έχουν ανευρεθεί από περικοπές εξοπλιστικών προγραμμάτων, ενώ διευκρίνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν αφορούν τα αναδρομικά, αλλά μόνο για την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2012.