26 Απριλίου 2015

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ?

    Ακούω πολλές φορές το ερώτημα , ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ?
    Πλάκα μου κάνετε έτσι? έχετε μιλήσει ποτέ με αριστερούς? Αν όχι μη το επιχειρήσετε. Μπορούν να μιλούν για ώρες ολόκληρες και να μη καταλαβαίνεις τίποτα.
    Άντε και οι του ΚΚΕ έχουν μια ξύλινη γλώσσα,λένε το ποιηματάκι τους και θέλουν να πάνε τη κουβέντα εκεί που θέλουν αυτοί.
    Οι άλλοι όμως ,οι μορφωμένοι ντε του ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αριστεροί ,μπορούν να σε στείλουν στο ψυχιατρείο μια και καλή.
    Α τους λες, Ω θα σου πούνε , ημέρα τους λες ,νύχτα θα σου απαντήσουν. Το λένε δε με στόμφο και βάζουν και μερική ποίηση ,το διανθίζουν και με μερικά συνθήματα και σε στέλνουν αδιάβαστο.
    Κάπως έτσι λοιπόν γίνεται ο διάλογος μεταξύ Συριζαίων και εταίρων. Άντε και εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες τους έχουμε μάθει κάπως.
    Οι ξένοι όμως που έχουν μάθει να λένε τα πράγματα με το όνομα τους ?
    Πάει ο Τσίπρας λοιπόν στη Μέρκελ και της αρχίζει τις παπαριές. Στην αρχή ίσως να τον έπαιρνε στα σοβαρά ,αλλά μετά όταν κατάλαβε με τι έχει να κάνει ,απλά κάνει υπομονή.Εξάλλου δεν θέλει να φανεί εκείνη η κακιά. Εδώ έχουμε μάχη χαρακωμάτων.
    Ίσως να το διασκεδάζει και λίγο ,γιατί θα σκέπτεται  " που θα ξαναβρώ άλλο τέτοιο παπάρα, για να περνώ την ώρα μου ,εξάλλου θα βάλλω αύριο το ΣΌΙΜΠΛΕ να τους ρίξει ένα χέρι ξύλο."
    Έτσι λοιπόν περνάει ο καιρός ,ο Τσίπρας καμαρώνει,το πόπολο ενθουσιάζεται που η κυβέρνησή του διαπραγματεύεται επιτέλους και "νομίζουν" ότι όλα πάνε καλά.
    Από που θα τους έρθει η κεραμίδα όμως δεν ξέρουν.
    Γιατί πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση,αλλά μια φορά θα σπάσει. Θα σπάσει δε με κρότο.Τότε είναι που θα τρέχουν οι αριστερούλιδες και δεν θα προ κάνουν.
       ΥΓ. Σας έγραψα για αριστερούς ,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ψεκασμένους. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ.

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ