06 Απριλίου 2015

Δείτε τη σ@ξι προπονήτρια που γυμνάζει την Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος ακόμα και στις διακοπές της δεν παραλείπει την άσκηση - Καθημερινές συνεδρίες πιλάτες με την προσωπική γυμνάστρια Άννα Τούρτσο

Με φόρμα γυμναστικής και καπελάκι κυκλοφορεί στους δρόμους του ιταλικού νησιού Ίσκια, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, με τον σύζυγό της, Γιοακίμ Σάουερ, όπου περνούν τις πασχαλινές διακοπές τους.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, η οποία είναι γνωστό πως είναι λάτρης της Ιταλίας καθώς την προτιμά συχνά για τις ολιγοήμερες διακοπές της, έκανε την εμφάνισή της περπατώντας στα γραφικά στενά του νησιού με τον σύζυγό της.


Ωστόσο, το ζευγάρι δεν περιορίστηκε σε χαλαρούς περιπάτους, αλλά το βροχερό σκηνικό και η κόπωση από τις εξαντλητικές διαπραγματεύσεις μεταξύ άλλων και για το ελληνικό ζήτημα, τους οδήγησε να βρουν στιγμές ηρεμίας στα ιαματικά λουτρά του νησιού.


Έτσι, η Γερμανίδα καγκελάριος με τον σύζυγό της επισκέφθηκαν τα ιαματικά λουτρά «Afrodite Apollon», «Αφροδίτη, Απόλλων» του ξενοδοχείου «Miramare Sea Resort & Spa» όπου διαμένουν.


Την ίδια ώρα, ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Εσπέντιτο Μοριέρι, τόνισε πως η κυρία Μέρκελ ήταν φιλική με όλους, ενώ όπως συνήθως μένει στο αγαπημένο της δωμάτιο με θέα τη θάλασσα.


Παρ’όλα αυτά, η κυρία Μέρκελ ακόμα και στις διακοπές δεν ξεχνάει την γυμναστική, έτσι όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος ζήτησε από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου μία προσωπική γυμνάστρια για να πραγματοποιήσει συνεδρίες πιλάτες.


Η προπονήτρια που επιλέχθηκε να την γυμνάσει, λοιπόν, είναι η γοητευτική Άννα Τούρτσο, η οποία ξεχωρίζει όχι μόνο για τις επαγγελματικές ικανότητές της, αλλά και για το έντονο βλέμμα της και το αρμονικό κορμί της. Είναι πιθανό, λοιπόν, αφού αναλάβει την κυρία Μέρκελ, η γοητεία της να μην αφήσει αδιάφορο ούτε τον κ. Σάουερ.


Προς το παρόν, πάντως, όπως επισημαίνει ο ιταλικός Τύπος η Άννα Τούρτσο πρόκειται να προπονεί καθημερινά μόνο την Γερμανίδα καγκελάριο.


Τη στιγμή, λοιπόν, που αποκαλύφθηκε ότι θα προπονείται καθημερινά με προσωπική γυμνάστρια, δε θα μπορούσαν να μείνουν κρυφές οι προτιμήσεις της γύρω από την ιταλική κουζίνα.


Σύμφωνα με την Repubblica το ζευγάρι απόλαυσε τις δημιουργίες του Ναπολιτάνου σεφ Τζοβάνι Γκαρόφαλο, ο οποίος ετοίμασε πιάτα με λαχανικά από το νησί, τα οποία η Γερμανίδα καγκελάριος λατρεύει. Μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μανιτάρια και φρέσκο ψάρι στη σχάρα είναι από τα πιάτα που προτιμά όταν φτάνει στην Ίσκια, ενώ δε θα μπορούσε να λείψει και το λευκό κρασί που παράγει το μικρό, υπέροχο νησί απέναντι από τη Νάπολη.