14 Απριλίου 2015

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Τα σπασε ο Καμμένος για τους λάθρο... είπε ότι είναι μεγάλο πρόβλημα για το κέντρο της Αθήνας

Αυτή είναι η "εκκωφαντική" αντίδρασή του Πάνου Καμμένου... γαργάρα όλα για να κρατήσει την καρέκλα

Αντίθετος με τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως οι μετανάστες αποτελούν μεγάλο πρόβλημα ιδιαίτερα για το κέντρο της Αθήνας.

Σε δηλώσεις του στον ANT1, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υπογράμμισε πως η χώρα δεν μπορεί να αντέξει το πλήθος των μεταναστών, απορρίπτοντας τη λύση για τη δημιουργία χώρων υποδοχής στα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα των νησιών. Όπως επεσήμανε, αυτό δεν θα περιορίσει το πρόβλημα αλλά θα το επιδεινώσει αυξάνοντας την εισροή μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

Το ζήτημα αυτό ήταν και η προεκλογική διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ανέφερε.

Ο Πάνος Καμμένος, παράλληλα, ανέφερε πως το θέμα δεν είναι μόνο ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό, υπογραμμίζοντας τον βασικό ρόλο της Τουρκίας από την οποία ξεκινούν οι διακινητές για μεταφέρουν τους μετανάστες.

«Η ΕΕ πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει όσα έχει συμφωνήσει για τους πρόσφυγες», είπε και επανέλαβε την θέση τους πως οι μετανάστες πρέπει να επιστρέφουν στη χώρα από που ήρθαν, ενώ οι διακινητές να τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη.