30 Απριλίου 2015

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΦΕΤΖΗ! Βούτσης: Μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα

«Μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα» ανέφερε ο Νίκος Βούτσης καθώς η Ελλάδα δικαιούται επιστροφή χρημάτων τα οποία δεν λαμβάνει.

Ο Υπουργός Εσωτερικών μιλώντας χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega «Online», τόνισε πως η Ε.Ε. εδώ και μήνες κινείται εκτός των δικών της κανόνων σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα.

Για το πακέτο Ντράγκι, δήλωσε πως μοιράζεται σε χώρες που δανείζονται με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο και εξαιρείται η Ελλάδα. Σημειώνοντας «καλώς υπάρχει, προκειμένου να πάρει μπρος και η ευρωπαϊκή οικονομία».

Τόνισε επίσης πως είπε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της πλειοψηφίας του κόσμου με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «και κρατήστε το αυτό».

Όσον αφορά στις κόκκινες γραμμές που έχει θέση η κυβέρνηση και αν θα υποχωρήσει, δήλωσε: «Δεν υποχωρούμε στις γραμμές που έχουν σχέση με την επιβίωση του λαού, θα υποχωρήσουν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.