08 Απριλίου 2015

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Σταύρωση, λιθοβολισμός και μαστιγώματα: Ο κατάλογος με τα αμαρτήματα και τις ποινές στο Ισλαμικό Κράτος [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η «λίστα του τρόμου», καθώς η αναλογία εγκλήματος και ποινών που επιβάλλει το Ισλαμικό Κράτος γέρνει ασφυκτικά υπέρ του θανάτου μετά βασανιστηρίων.
Σύμφωνα με τον κατάλογο αυτό, τον οποίο επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στην κορυφή των εγκλημάτων με την οποία ο παραβάτης τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών βρίσκονται η προσβολή του Αλλάχ ή του αγγελιαφόρου του ή η βλασφημία του Ισλάμ. Η ποινή δεν είναι άλλη από τον θάνατο.

Οσοι διαπράττουν μοιχεία και πιάνονται στα πράσα δεν έχουν άλλη μοίρα πέραν του θανάτου διά λιθοβολισμού, ενώ οι μοιχοί που έχουν εξωσυζυγική σχέση, αλλά όχι σεξουαλική, τιμωρούνται με 100 μαστιγώματα και εξορία από την κοινότητα. Οι ίδιες ποινές ισχύουν και για τα ζευγάρια που έχουν σχέση χωρίς να έχουν ακόμη παντρευτεί.

Οσοι έχουν κριθεί ένοχοι για μεγάλη ληστεία αντιμετωπίζουν τη σταύρωση, ενώ εκείνοι που έχουν κάνει το ατόπημα να πιουν κρασί ή αλκοόλ, ή να συκοφαντήσουν τιμωρούνται με 80 μαστιγώματα.

Η ομοφυλοφιλία θεωρείται μεγάλο έγκλημα και η ποινή είναι ο θάνατος. Τα μέλη του ISIS δένουν τα μάτια στον ομοφυλόφιλο και τον ανεβάζουν στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου, απ' όπου τον πετούν στο κενό. Οταν το θύμα πέσει στο έδαφος, τότε αποτελειώνουν το έργο τους λιθοβολώντας τον μέχρι να του βγει η ψυχή.

Στους μικροκλέφτες κόβουν το χέρι.

Επίσης, θανατική ποινή επιβάλλεται και σε όσους έχουν κριθεί ένοχοι για κατασκοπία υπέρ των δυτικών.


Ο συγκεκριμένος άνδρας καταδικάστηκε σε σταύρωση επειδή κρίθηκε «κατάσκοπος για λογαριασμό των απίστων»


Λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις πριν από τον γάμο με την αρραβωνιαστικιά του


Ομοφυλόφιλος σπρώχνεται στο κενό με δεμένα τα μάτια. Στη Ράκα της Συρίας


Ο τελευταίος γκέι-θύμα του ISIS. Τον σκότωσαν τον προηγούμενο μήνα


Πιάστηκε να κλέβει και του έκοψαν το χέρι

Σκληρό βίντεο με κλέφτη την ώρα που τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους του κόβουν το χέρι