16 Απριλίου 2015

ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ! Η Ζωούλα καθυστέρησε μία ώρα να πάει στη συνεδρίαση και μόλις έφτασε τη διέκοψε-Ποιο ποίημα της αφιέρωσε ο Άδωνις

Κακός χαμός έγινε σήμερα στη Βουλή, καθώς μόλις έφτασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Ολομέλειας για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ', αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση.

Ο λόγος, όπως ισχυρίστηκε η πρόεδρος της Βουλής, ήταν ότι στην αίθουσα δεν βρισκόταν η πλειοψηφία, αλλά μόλις 57 βουλευτές. Ετσι αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μέχρι οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες να αποφασίσουν να συγκεντρώσουν τους βουλευτές τους.

Μετά από 10 λεπτά επανήλθαν η κα Κωνστοπούλου και οι βουλευτές στην αίθουσα και αμέσως ξεκίνησαν οι αντεγκλήσεις. Πρώτος πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως είναι πρόεδρος όλων των βουλευτών και πως αν ήθελε να κυλούσε ομαλά η διαδικασία, θα έπρεπε να ήταν στη Βουλή στην ώρα της -δηλαδή στις 10:00- και όχι να πηγαίνει με μία ώρα καθυστέρηση και να φορτώνει την αργοπορία της στους βουλευτές. Μάλιστα, της είπε «δεν θα μας κάνετε εσείς bullying».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουτσούκος, που μίλησε για «ώρα Κωνσταντοπούλου», ενώ της είπε πως είναι πρόεδρος της Βουλής και όχι μονομελούς οργάνου ή αυταρχικού καθεστώτος.

Η πρόεδρος της Βουλής, που είχε αφήσει ασχολίαστα τα όσα της είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε στον κ. Κουτσούκο: «Επειδή είναι η τρίτη φορά που αναφέρεστε σε "ώρα Κωνσταντοπούλου", να σας θυμίσω ότι έχετε ανέβει στα έδρανα του προεδρείου να με ρωτήσετε αν έχετε ώρα για ένα καφεδάκι».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απαγγέλλει ποίημα στη Ζωή

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έφτασε καθυστερημένη σήμερα το πρωί στη Βουλή.

Μόλις ο βουλευτής της ΝΔ είδε την πρόεδρο της Βουλής, της αφιέρωσε ένα ποίημα του Γιώργου Δροσίνη και άρχισε να απαγγέλλει.

«Σε καρτερούσα και είπα να τη, μα ήταν η αυγούλα στις κορφές και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι, ίδιες και οι τρεις σαν αδερφές», είπε ο κ. Γεωργιάδης προς την κα Κωνσταντοπούλου, η οποία καθυστέρησε μια ώρα να πάει στη συνεδρίαση.