01 Απριλίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Αγροτικό Mercedes με την Ελλάδα σε μνημόνιο και τους αγρότες να μην μπορούν να το αγοράσουν!

Aν μέχρι το 2020 έχει βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, κάτι που φυσικά ευχόμαστε και ελπίζουμε, αυτό εδώ το πικάπ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το νέο best seller μεταξύ των αγροτικών, έχοντας το αστέρι της Mercedes στη μάσκα του.

Κι αυτό γιατί η γερμανική εταιρεία, όπως ανακοίνωσε και επίσημα, θα έχει παρουσιάσει μέχρι το 2020 το δική της πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των πικάπ του 1 τόνου, δηλώνοντας έτσι παρουσία σε μια κλάση από την οποία απουσίαζε. Παρά το μεγάλο κλάδο επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτει.

Το αγροτικό της Mercedes θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις παγκόσμιες αγορές πλην των ΗΠΑ, γεγονός που ακούγεται μεν περίεργο γιατί εκεί τα πικάπ είναι εξαιρετικά δημοφιλή, αλλά δικαιολογείται από το μέγεθός του που είναι μάλλον μικρό για την Αμερική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Mercedes θα εκμεταλλευτεί τη συνεργασία της με τον όμιλο Renault Nissan για το πρώτο της αγροτικό, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο του νέου Nissan Navara, που θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον με κινητήρες της γερμανικής εταιρείας