30 Απριλίου 2015

NEO BINTEO από το επεισόδιο της πλάκας του Γιάνη στα Εξάρχεια: «Σόρυ που σου μιλάω έτσι» και «Ανοίξτε το δρόμο να φύγει ο πρόεδρος ρεεε» το σκληρό πέσιμο των άπλυτων

- Νέες εικόνες στην δημοσιότητα από την επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη σταΕξάρχεια
- Όλοι οι διάλογοι και το... υβρεολόγιο των αντιεξουσιαστών που τον προπηλάκισαν
- Η ψυχραιμία του υπουργού Οικονομικών που... απέτρεψε τα χειρότερα
- "Είμαι αλλοδαπός και περιμένω την υπηκοότητα" του έλεγε ένας σε έντονο ύφος
- "Και τα σκυλιά σε κράζουνε ρε" φώναζε ένας άλλος
- Μαρτυρία σοκ από αυτόπτη μάρτυρα
"Εμένα η μάνα μου είναι με τρεις μέρες δουλειά, φίλε κατάλαβες; Είμαι αλλοδαπός και περιμένω πως και πως την υπηκοότητα κατάλαβες;" φώναζε ένας από τους αντιεξουσιαστές που είχαν περικυκλώσει τον Γιάνη Βαρουφάκη το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια.

Ένα νέο βίντεο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και αποτυπώνει τις στιγμές που προηγήθηκαν των όσων έδειχνε το προηγούμενο βίντεο που είχε αποκαλυφθεί.

Είναι η στιγμή που ο υπουργός Οικονομικών, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Δανάη Στράτου, έχει βγει από το εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου και με... αξιομνημόνευτη ψυχραιμία δέχεται τα "πυρά" των νεαρών που τον έχουν περικυκλώσει.

Οι "καυτοί" διάλογοι
Και τι... δεν άκουσε ο Γιάνης Βαρουφάκης από τους νεαρούς που τον είχαν "στριμώξει" στα στενά των Εξαρχείων...

Αρχικά και πριν ο υπουργός Οικονομικών βγει από το εστιατόριο, ακούγονταν διάφορα... "γαλλικά" στον αέρα, ωστόσο όταν ο "τσάρος" της ελληνικής οικονομίας βγήκε στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, η ένταση αυξήθηκε.

"Και τα σκυλιά σε κράζουνε ρε" ακούγεται ένας άλλος νεαρός να λέει στον Γιάνη Βαρουφάκη με την συνέχεια να είναι ακόμη πιο επεισοδιακή.

"Ό, τι μπάτσος υπάρχει εδώ μέσα" ακούγεται να λεει ένας ακόμη νεαρός και συμπληρώνει: "Έρχεσαι στην εξουσία και τα κάνεις πλακάκια. Τι μου λες τώρα". Και συνεχίζει: "Σε οποιοδήποτε κράτος και οτιδήποτε θεωρείς κοινωνία γ..ώ την κάθε κοινωνία".


Οι νεαροί εμφανίζονται έξαλλοι αφού ένας ακούγεται στην ίδια φράση να βρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη και στην συνέχεια να του ζητάει συγγνώμη!

"Πληρώνουμε εδώ πέρα μ@...κ@! Άκου εδώ πέρα και σόρυ που σου μιλάω έτσι", με τον υπουργό Οικονομικών να εμφανίζεται απόλυτα ψύχραιμος και να του απαντά: "Γι' αυτό κατέβηκα από τη μηχανή. για να μου τα πεις".

Ωστόσο ο νεαρός συνεχίζει ακάθεκτος: "Ωραία ναι. Και να στα πω εσύ εδώ πέρα στα παλιά σου τα παπούτσια τα γράφεις".

Στην συνέχεια ακούγονται αυτά που ήδη είχαν βγει στην δημοσιότητα, δηλαδή οι προτροπές στον υπουργό Οικονομικών "να πάει στο Κολωνάκι" ενώ στο τέλος όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης αποφασίζει να αποχωρήσει από το σημείο ακούγεται να τους λέει "παιδιά καληνύχτα. Εγώ γυρίζω σπίτι μου" με ένα νεαρό να ακούγεται με... διάχυτη ειρωνεία να φωνάζει: "Ανοίξτε το δρόμο να φύγει ο πρόεδρος ρεεε".