11 Μαΐου 2015

Η στιγμή της άγριας επίθεσης γύφτων σε οδηγό φορτηγού - Η καταγγελία για τη στάση της αστυνομίας (Φωτό)!

Επίθεση με πέτρες, μπουκάλια, ξύλα κι άλλα αντικείμενα δέχθηκε ο ιδιοκτήτης μιαςνταλίκας από το Ωραιόκαστρο... όταν πήγε να πάρει το εμπόρευμα του οχήματος του, το οποίο ήταν σταθμεύμενο σε μάντρα στην παλιά Συμμαχική.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της νταλίκας που άρπαξε φωτιά προχθές στην εγνατία οδο και ο οποίος μετά το συμβάν οδήγησε το όχημα του σε συνεργείο στη συμμαχική οδό κοντα στα Διαβατά. Παρά την φωτιά που κατέστρεψε την καμπίνα στην καρότσα υπήρχαν προϊόντα που παρέμειναν άθικτα κι έτσι όταν πήγε να πάρει κάποια πράγματα βρέθηκε αντιμέτωπος με δεκάδες αθίγγανους που το λεηλατούσαν.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Μολονότι στη θέα του τράπηκαν σε φυγή όταν αυτοί είδαν ότι ο ιδιοκτήτης μαζί με έναν φίλο του παρέμεναν στο σημείο, επέστρεψαν κι άρχισαν να επιτίθενται εκσφενδονίζοντας τους πέτρες μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα ζητώντας τους με θράσος να αποχωρήσουν για να μπορέσουν να κλέψουν και το υπόλοιπο εμπόρευμα.

Μάταια ο ιδιοκτήτης καλούσε με το κινητό του την αστυνομία. Όπως κατήγγειλε εκείνοι τον διαβεβαίωναν ότι φθάνουν από λεπτό σε λεπτό όμως εκαναν μία ώρα για να βρεθούν στο σημείο. Όταν μπήκαν στο συνεργείο οι αθιγγανοι, σχεδόν 40 στον αριθμό, είχαν ηδη τραπεί σε φυγή και η πολιορκία είχε λυθεί με τον ιδιοκτήτη να σώζει ένα μέρος των προϊόντων τα οποία μετέφερε μαζί με την καρότσα σε ασφαλέστερο σημείο

ΦΩΤΟ από seleo.gr
Πηγή: seleo.gr