15 Μαΐου 2015

Εγώ και ο Αλέξης...

Άλλα είχε υποσχεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στους συνομιλητές του το πάλαι ποτέ «κακό παιδί» Λάμπης Ταγματάρχης και άλλα προέκυψαν στην συνέχεια για να καταλήξουμε στον τροβαδούρο από την ωραία πόλη των Τρικάλων.


Συνομιλητές του νυν διευθύνοντος συμβούλου της μ-λ ΕΡΤ (ανασυγκροτημένη) υποστηρίζουν – και στο στόμα τους στάζει ...μέλι- πως «ο Λάμπης είχε υποσχεθεί ότι έχει τον τρόπο να ανεβάσει στην Αγία Παρασκευή ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής» και να σηματοδοτήσει και ένα άνοιγμα σε πρόσωπα τουλάχιστον με διαδρομή στα ελληνικά δημόσια πράγματα. Οι ίδιοι δεν διαρρέουν το ...όνομα, αλλά η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε το ποιος ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος που βολιδοσκόπησε ο Λάμπης Ταγματάρχης. Να το πάρει το "ποτάμι" της Καλλιδρομίου; Ο Σταύρος Ξαρχάκος. Ο τελευταίος παραμένει μάχιμος και δημιουργικός μετά από 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή των μουσικών πραγμάτων έχει και μια αξιόλογη θητεία στο Δήμο της Αθήνας, την Βουλή και την Ευρωβουλή αλλά και πολλές παραιτήσεις από υψηλές δημόσιες θέσεις (π.χ πρόεδρος στο Εθνικό Θέατρο) στο ενεργητικό του.
Οι συνομιλητές του Λάμπη Ταγματάρχη στου Μαξίμου μετά λόγου γνώσεως υποστηρίζουν ότι η συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες έγινε, η πρόταση κατατέθηκε και ο νυν διευθύνων σύμβουλος της μ-λ ΕΡΤ (ανασυγκροτημένη) εισέπραξε ένα μεγάλο όχι!!! Πάντως ορισμένοι στο Μαξίμου λένε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι «ο Λάμπης επιστράτευσε μέχρι και το όνομα του πρωθυπουργού για να πείσει αλλά δεν...». Άλλωστε, η συνήθης αγαπημένη φράση του Λάμπη είναι η εξής: «Εγώ και ο Αλέξης...».

newmoney