29 Μαΐου 2015

Αυτή τη φορά ο αστυνομικός που αντιμετώπισε την Ζωή το χειρίστηκε καλύτερα... τους άφησε να μπουκάρουν στον Στρατούλη - ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Μετά τη Βουλή και το επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο αστυνομικός, σήμερα, ήρθε αντιμέτωπος με τους πρώην εργαζόμενους του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας απαιτώντας να μπουν όλοι μέσα για να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο του υπουργείου.

Ο αστυνομικός με τους υπόλοιπους συναδέλφους του προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, αφού οι πρώην εργαζόμενοι άρχισαν να σπρώχνουν τον αστυνομικό κλοιό με αποτέλεσμα να τον σπάσουν και να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου.


Δείτε το βίντεο:


Ένταση στο υπουργείο Εργασίας

Ένταση επικράτησε, πριν από λίγο, στο υπουργείο Εργασίας. Πρώην εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» βρέθηκαν έξω από το υπουργείο προκειμένου αφενός να διαδηλώσουν κι αφετέρου είχανε συνάντηση με εκπροσώπους του υπουργείου Εργασίας.

Το πρόβλημα και η ένταση ξεκίνησαν όταν οι εργαζόμενοι ζήτησαν να μπουν όλοι μέσα. Τότε εμφανίστηκε ένας υπηρεσιακός παράγοντας, ό οποίος τους είπε ότι θα πρέπει να μπει μόνο μία αντιπροσωπεία για να συζητήσει με εκπροσώπους του υπουργείου.

Οι πρώην εργαζόμενοι, ωστόσο, άρχισαν να φωνάζουν ότι ο κ. Σκουρλέτης έλεγε πως η πόρτα του υπουργείου είναι ανοιχτή για όλους, γι αυτό το λόγο ζήτησαν να μπουν όλοι μέσα. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου τους είπε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, γι αυτό το λόγο άρχισαν να σπρώχνονται και με την δεύτερη απόπειρα αποκρούοντας τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου, καταφέρνοντας να μπουν στο εσωτερικό.

Αυτή την ώρα συνομιλούν με εκπρόσωπο του υπουργείου.