05 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριάκος σε Κατρούγκαλο: "Νόμος είναι το δίκιο του πελάτη"... ενώ ο Σταθάς του έκανε υποδείξεις πως να κοιτάζει!!!

Δώσατε νέα διάσταση στο σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», είπε ο Κ. Μητσοτάκης στον Γ. Κατρούγκαλο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Βουλής

«Δώσατε νέα διάσταση στο σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», είπε. «Τώρα λέτε «νόμος είναι το δίκιο του πελάτη»… του πολιτικού και προσωπικού πελάτη», είπε προκαλώντας αντιδράσεις στην αίθουσα.

«Θέλετε ένα κράτος για τους πολλούς είπατε κ. υπουργέ. Αλλά στην πράξη θέλετε ένα κράτος από πολλούς», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας στην δημόσια διοίκηση, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ σήμερα, με εμβόλιμη πρωινή συνεδρίαση.

«Θέλετε ένα μεγάλο κράτος. Εκεί έγκειται η φιλοσοφική μας αντιπαράθεση… η ιδεολογική μας διαφωνία. Εμείς προχωρήσαμε σε πραγματικό εξορθολογισμό του κράτους».

Δείτε το βίντεο


Σταθάς σε Κυριάκο: Μη με κοιτάς έτσι

Έντονη λεκτική διαμάχη προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννη Σταθά και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Σταθάς προέτρεψε τον κ. Μητσοτάκη να έχει σεβασμό και να αποβάλλει από πάνω του το υπεροπτικό ύφος που είχε εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το βίντεο: