02 Μαΐου 2015

Εισβολή οπαδών στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μετά από χειρονομία Σπανούλη [βίντεο]

[Μετά από διακοπή 15' ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε 66-77 υπερ του ΟΣΦΠ]

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε χειρονομία προς τον κόσμο του ΠΑΟ και αυτοί... απάντησαν με ντου στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακός!

Μετά το τρίποντο του Σπανούλη στο 39΄και την χειρονομία του προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού κρατώντας τα αυτιά του θέλοντας να δείξει πως δεν... ακούει, υπήρξε εισβολή οπαδών και αυτή την στιγμή (64-77) υπάρχει προσωρινή διακοπή.

Οπαδοί του ΠΑΟ πήγαν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τον έσπασαν, με τους διαιτητές και την αποστολή του ΟΣΦΠ να τρέχει στα αποδυτήρια!

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο για να ξαναρχίσει το ματς και να τελειώσει, για να μην τιμωρηθεί «βαριά» η ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στη Novasports: «Δεν είχε γίνει τίποτα σ' ένα γεμάτο γήπεδο! Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος κι άξιζε να νικήσει. Από την άλλη ο Σπανούλης που έχει πλουτίσει από το μπάσκετ κι είναι παράδειγμα για μικρά παιδιά, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να χαλάσει μία γιορτή. Ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός τύπος κατάφερε να χαλάσει αυτή τη γιορτή και πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο. Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα , στον κ. Κοντονή να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε;  Ο Σπανούλης δεν έχει χώρο στο ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω πραγματικά κάποιος να βρεθεί να τιμωρήσει αυτό τον άνθρωπο. Δεν έπεσε ούτε κέρμα σήμερα. Ήρθε ο κόσμος εδώ σε μία γιορτή. Τους έχουμε κερδίσει τους Ολυμπιακούς με κάθε τρόπο. Κι έρχεται ο κ. Σπανούλης να πανηγυρίσει με αυτό τον τρόπο;»

«Παιδιά σας παρακαλουμε πολύ να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τους έχουμε κερδίσει πολλές φορές. Θέλουμε να τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι για να μην έχουμε άλλα. Μόνο αυτό. Όλοι είδαν τι έκανε. Όλοι είδαν. Σας παρακαλω να τελειώσουμε το παιχνίδι και μετά θα τα βρούμε όλα» είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος από το μικρόφωνο του ΟΑΚΑ