24 Μαΐου 2015

«Η ΝΔ είναι ενωμένη»-Το μήνυμα Σαμαρά από την Κρήτη

«Είμαστε όλοι εδώ προκειμένου να δώσουμε το μήνυμα μιας ισχυρής Νέας Δημοκρατίας, η οποία προχωράει δυναμικά και ενωμένη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, λέγοντας ότι «είναι μια επίσκεψη γεμάτη συμβολισμούς καθώς αυτές τις ημέρες εορτάζεται η Μάχη της Κρήτης» και πρόσθεσε ότι βρίσκεται εδώ για θέματα που σχετίζονται άμεσα με την Κρήτη καθώς, όπως είπε, «το σημερινό μας θέμα είναι η ανάπτυξη».

Σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη τους. Συμπλήρωσε ότι ελπίδα της ΝΔ είναι, γρήγορα με ένα κείμενο και μία σωστή συμφωνία, η χώρα να μη χάσει την αναπτυξιακή φόρα που είχε.

«Δυστυχώς εκεί είναι μεγάλο το πρόβλημα. Βλέπουμε αυτή τη ροπή για ανάπτυξη να μετατρέπεται σε τάση προς ύφεση. Αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο. Ιδιαίτερα για περιοχές όπως είναι η Κρήτη, όπου οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι παραπάνω από ορατές» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται, ότι o κ. Σαμαράς, έφθασε στο Ηράκλειο προκειμένου να παρευρεθεί και να μιλήσει στην τέταρτη προσυνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Σταθερότητα + Μεταρρυθμίσεις= Ανάπτυξη – Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας» που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.