30 Μαΐου 2015

Και ξανά μανά οι ίδιες μαλ@κίες! Ο Λαφαζάνης μιλά για ελληνικό αίτημα στους Brics

[Εν τω μεταξύ η όλη φρασεολογία που χρησιμοποιούν στις διαρροές τους είναι για γέλια! Τι θα πει "αίτημα να συμμετάσχει στην αναπτυξιακή τράπεζα"; Θα συμμετάσχει σημαίνει ότι θα χώσουμε εμείς μερικά δις στο αρχικό κεφάλαιο της τράπεζας... εμείς που δεν έχουμε σάλιο! Και "η Ρωσία μας έκανε πρόσκληση" τι σημαίνει; Αφού εμείς δεν έχουν ούτε σάλιο να βάλουμε, γιατί μας προσκάλεσε; Όλα αυτά βεβαίως έχουν την απλή εξήγηση: Οι Λαφαζάνηδες με το "συμμετάσχουν" εννοούν να δανειστούν και οι Ρώσοι μας προσκαλούν σαν πελατάκια και όχι σαν συνεταίρους... σαν πελατάκια που προκειμένου να κάνουν και οι κομμουνιστές μας τα ρουσφέτια τους θα δανειστούμε με κανα επιτόκιο 10%-15% αλλά χωρίς μνημόνια, οπότε όλα καλά και... εις υγεία των κορόιδων των παιδιών μας που θα πρέπει να πληρώσουν μετά από 10-20 χρόνια ]

«Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει τη ρωσική στήριξη στο αίτημα, που ετοιμάζεται και κατά πάσα πιθανότητα θα καταθέσει, για να συμμετάσχει στη νέα αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS» δήλωσε από τη Ρωσία ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Το σχετικό τίμημα για τη συμμετοχή της Ελλάδας, ως ένα από τα πρώτα μέλη της Τράπεζας, θα είναι συμβολικό και θα μπορεί να καταβληθεί με δόσεις, ενώ αμέσως μετά τη συγκρότηση και λειτουργία της θα μπορεί να δεχθεί χρηματοδοτική αναπτυξιακή στήριξη» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Σεργκέι Στορτσάκ.