24 Μαΐου 2015

Γελάνε μαζί μας όχι λόγω Eurovision αλλά λόγω ανυποληψίας ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε φερμουάρ, έγραψαν επηρεασμένοι από τις απανωτές νίκες ΣΥΡΙΖΑ

Η χθεσινή κατρακύλα της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision, έκανε μερικούς χρήστες του Twitter να στάξουν «δηλητήριο» με τα κακεντρεχή σχόλιά τους, συνδέοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας, ακόμα και με το φόρεμα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου.
«Είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε φερμουάρ», έγραψε κάποιος. «Δεν έχουν αρκετά χρήματα ούτε για να τελειώσουν το ράψιμο του φορέματος», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος ρώτησε «Ποιος πλήρωσε το φόρεμα;».

«Ακολουθεί η Ελλάδα με το τραγούδι: Σας παρακαλούμε, μην μας ψηφίσετε, δεν μπορούμε να καλύψουμε τηδιοργάνωση», ενδεικτικό των σχολίων ενώ υπήρχαν και ακόμα πιο δυσμενή όπως το «Θέλω να κερδίσει η Ελλάδα ώστε να πάθουν τεράστιο πανικό γιατί θα πρέπει να το διοργανώσουν».

Από τα σχόλια δεν θα μπορούσε να λείπει και η Γερμανία και η στάση της προς την Ελλάδα: «Αν η Ελλάδα κερδίσει είμαι σίγουρη ότι η Γερμανία θα πληρώσει για να φιλοξενήσει το διαγωνισμό», όπως και «Ας ψηφίσουμε όλοι την Ελλάδα, πάντα αναρωτιόμουν πώς θα είναι ένας διαγωνισμός στο Βερολίνο».