22 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-H περιγραφή του ήρωα Αστυνομικού αποδεικνύει ότι η ψυχωτική έστησε καυγά για το σόου!

Καβγάς για το... σόου ήταν τελικά το επεισόδιο που δημιούργησε χθες έξω από τη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως προκύπτει τόσο από το βίντεο όσο και από την αναφορά του αστυνομικού, τον οποίο εξέπληξε η Πρόεδρος της Βουλής, οι διαδηλωτές δεν ήθελαν να πάνε στη Βουλή, αλλά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έλεγε και ξαναέλεγε προς τον αστυνομικό πως δεν έχει κανείς δικαίωμα να στερεί από τους διαδηλωτές την είσοδό τους στη Βουλή, είτε για να διαμαρτυρηθούν, είτε για να επιδώσουν κάποιο ψήφισμα. Όπως προκύπτει, όμως, οι διαδηλωτές δεν είχαν σχεδιάσει να πάνε στη Βουλή!

H αναφορά του αστυνομικού


Όπως ισχυρίζεται στην αναφορά του προς τους προϊσταμένους του ο αστυνομικός που βρέθηκε στο στόχαστρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έξω από τη Βουλή ρώτησε τους διαδηλωτές πού θέλουν να πάνε και του είπαν πως θέλουν να πάνε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και όχι στη Βουλή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο. “Η πρόεδρος απευθύνθηκε σε μένα και μου ζήτησε το λόγο για τον οποίο είχαμε προβεί σε αστυνομικό φραγμό στο συγκεκριμένο σημείο. Αφού της απέδωσα τον προβλεπόμενο χαιρετισμό της εξήγησα ότι ήταν μέρος επιχειρησιακού σχεδίου και ότι δεν είναι δική μου επιχειρησιακή δυνατότητα η αλλαγή του”, αναφέρει ο αστυνομικός.

Στη συνέχεια περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως του απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου και σε κάποιο άλλο σημείο της αναφοράς του λέει: “Από την αρχική συνεννόηση που είχα με τους διαδηλωτές, στους οποίους είχα αναφέρει ότι υπάρχει φραγμός στο ύψος της Βουλής, μου είχαν πει πως θα μείνουν για λίγο μπροστά από τον φραγμό και ότι αμέσως μετά θα αποχωρήσουν. Ποτέ όμως δεν μου ανέφεραν ότι αντιπροσωπεία τους ήθελε ή ήταν στο σχεδιασμό τους να επιδώσουν ψήφισμα στη Βουλή”.

Αναφέρει και το χαρακτηριστικό απόσπασμα όταν η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της αναφέρουν γραπτώς και να της δώσουν εξηγήσεις για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.