15 Ιουνίου 2015

Αυτό είναι το κορίτσι της Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες]

Mε γυναίκα διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες η Κρίστεν Στιούαρτ, όπως επιβεβαιώνει και η μητέρα της.

Η ηθοποιός η οποία πριν τρία χρόνια είχε «συλληφθεί» να απατά τον τότε καλό της Ρόμπερτ Πάτινσον, με τον σκηνοθέτη της ταινίας στα γυρίσματα της οποίας συμμετείχε, τώρα έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της προσωπικής της βοηθού Αλίσια Καργκάιλ.
Μετά το χωρισμό της με τον Πάτινσον η Στιούαρτ έκανε μια σύντομη σχέση με τον Ρούπερτ Σάντερς, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι βγαίνει με την προσωπική της βοηθό.

Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαίωσε η μητέρα της Στιούαρτ, Τζουλς, δηλώνοντας χαρούμενη που η κόρη της κατάφερε να βρει την αγάπη.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι αποδεκτό το γεγονός ότι τώρα έχει σχέση με κορίτσι. Είναι ευτυχισμένη. Εχω γνωρίσει την καινούρια σύντροφο της Κρίστεν και μου αρέσει. Είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι», είπε η 55χρονη Τζουλς μιλώντας στη Sunday Mirror.

Προσέθεσε μάλιστα ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να αγαπήσουν όποιον θέλουν. Η μητέρα της χολιγουντιανής ηθοποιού αναφέρθηκε και στη σχέση της της Κρίστεν με τον Πάτινσον λέγοντας ότι ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι. «Στενοχωρήθηκα που η Κρίστεν και ο Ρόμπερτ δεν είχαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους. Είχαν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους και αυτή η δημοσιότητα κατέστρεψε τα πάντα. Η ζωή τους είχε γίνει ανυπόφορη», συμπλήρωσε.