25 Ιουνίου 2015

Χυδαία επίθεση του διεστραμμένου κηφήνα της ζωής Κω/λου σε Θεοδωράκη, Πανούση

Αγωνιά για την πορεία της χώρας και ο κηφήνας που ανεβάζει φωτογραφίες στο FB από μπαράκια με ποτό στο χέρι

Χυδαία επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Απόστολος Μαντής. Από τα βέλη του, όμως, δεν γλίτωσε ούτε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης. Εστω και έμμεσα.
Οι αναρτήσεις του Αποστόλη Μάντη στο προφίλ του περιέχουν βολές κατά πάντων σε καθημερινή βάση - Από τα βέλη του δεν ξεφεύγουν ούτε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον της κυβέρνησης, ενώ προβάλλει και θέσεις των ΑΝΕΛ 

Ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τον γάμο του με την πρόεδρο της Βουλής, που έγινε σε ανοιχτό κύκλο στην πατρίδα τους, δεν έχει απασχολήσει τα μίντια, καθώς η προσωπική τους ζωή παραμένει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως φαίνεται πως ο Απόστολος Μάντης έχει άποψη επί των όσων συμβαίνουν, ιδίως στην πολιτική επικαιρότητα και ακόμα περισσότερο όταν αφορούν στη σύζυγό του. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που εξαπολύει τα βέλη του κατά πάντων, ακόμα και με ακραίους χαρακτηρισμούς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο κύριος Μάντης, επιτίθεται κατά πάντων, ακόμα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον της κυβέρνησης, ενώ από τα πυρά του δεν ξεφεύγουν ούτε δημοσιογράφοι και ΜΜΕ. 

Πριν 14 ώρες ο σύζυγος της κυρίας Κωνσταντοπούλου πόσταρε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα λινκ από το κουτί της Πανδώρας με τίτλο «Ο Τσίπρας δίνει μάχη στις Βρυξέλλες και ο Θεοδωράκης έτρωγε με 4 πρωθυπουργούς σχολιάζοντας ως εξής:

«Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού... Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και την δημιουργία των επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αλήθειας δημοσίου χρέους...
Και βέβαια δεν έχασε και την ευκαιρία να βγει απόψε και στον κανάλι του βόθρου και προσπάθησε να μας πείσει ότι πρέπει για ακόμα μία φορά να προσκυνήσουμε και να βάλουμε την υπογραφή μας σε συμφωνία λαιμητόμο!!! Καμαρώστε τον!!!!!!!!». 


Από τα βέλη του Απόστολου Μαντή, όμως, δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τον οποίο... στόλισε, αλλά εμμέσως. Πώς; Κοινοποιώντας την ανάρτηση μιας άλλης χρήστρια του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου η οποία επιτέθηκε στον υπουργό με αφορμή τα επεισόδια στη συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη»: