26 Ιουνίου 2015

Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα για τον Μοσκοβισί και την νεαρή σύζυγό του

Στην Ελλάδα θα κάνουν ταξίδι του μέλιτος ο νεόνυφμος Επίτροπος επί των Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί και η κατά 23 χρόνια νεότερή του, σύζυγός του πλέον, Αν Μισέλ Μπαστερί.
Οπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον Πιερ Μοσκοβισί, στο περιθώριο της ολομέλειας της πολιτικής ομάδας Σοσιαλιστών - Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο. Και κάπου εκεί βγήκε και η είδηση...

Η κυρία Γεννηματά ρώτησε τον επίτροπο (ο οποίος μετείχε σε όλες τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά) αν κατά τη γνώμη του θα υπάρξει ή όχι συμφωνία.

Ο κ. Μοσκοβισί ύψωσε την παλάμη του, άνοιξε τα δάχτυλά του και της είπε: «Την αγγίζουμε, εδώ την έχουμε στα δάχτυλα», αλλά, όπως είπε, χρειάζεται ακόμη δουλειά. Εν συνεχεία υπήρξε συζήτηση για το... θέρος.

Ο κ. Μοσκοβισί αποκάλυψε πως θα έρθει με τη σύζυγό του τον Ιούλιο για διακοπές στην Ελλάδα, αν βεβαίως υπάρξει συμφωνία.
Υπενθυμίζεται ότι Μοσκοβισί και Μπατερί παντρεύτηκαν πριν από δυο εβδομάδες στο δημαρχείο του Παρισιού. Η 35χρονη σύζυγος του Μοσκοβισί είναι μια αδύνατη καστανή κοπέλα με μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα.

Φήμες λένε ότι η Αν δεν χρειάστηκε να... προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τον Γάλλο πολιτικό. Το ειδύλλιο ξεκίνησε στο υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας, όπου η Αν Μισέλ εργαζόταν ως βοηθός του κ. Μοσκοβισί και είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων.

Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία ( ENA) από την οποία έχει λάβει πτυχίο ο Μοσκοβισί αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, η Αν Μισέλ στάθηκε τελικά η αιτία του χωρισμού του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας με την 25χρονη Πακό με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία 10 χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Πακό επιστρατεύοντας την ψυχραιμία της, στάθηκε στο... ύψος της αντιμετωπίζοντας με...τακτ τον χωρισμό τους.