25 Ιουνίου 2015

Χιλιανός μάρκαρε τον Καβάνι με το... μεσαίο δάχτυλο σε «ευαίσθητη» περιοχή! [βίντεο]

Κι όμως, αυτά γίνονται ακόμα στις μέρες μας. Ο Χάρα βρήκε έναν εντελώς απρόβλεπτο τρόπο για να κερδίσει την αποβολή του Εντισον Καβάνι στον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα και το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου, με τον Χιλιανό να δέχεται την κατακραυγή όλων για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να... μαρκάρει τον αντίπαλό του.

Ο Χάρα επιχείρησε όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο να «πειράξει» τον Καβάνι χρησιμοποιώντας το μεσαίο του δάκτυλο. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν όπως ήταν λογικό αντέδρασε και αποβλήθηκε από τον διαιτητή, ο οποίος όμως δεν είχε καταφέρει να δει τη χειρονομία του Χιλιανού αμυντικού.


Πρόκριση για τη Χιλή με χειρονομίες, ξύλο και αποβολές κόντρα στην Ουρουγουάη

Στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε η Χιλή, η οποία επικράτησε 1-0 της Ουρουγουάης έπειτα από γκολ που σημείωσε ο Ισλα στο 81ο λεπτό. Αποβλήθηκαν Καβάνι και Φουτσίλε για τους Ουρουγουανούς.

Το παιχνίδι είχε σταθερά μια εικόνα από το πρώτο λεπτό. Η Χιλή στην επίθεση, η Ουρουγουάη στην άμυνα. Οσο και αν προσπαθούσαν οι διοργανωτές να βρουν ένα κενό δεν μπορούσαν αφού οι Ουρουγουανοί αμύνονταν μαζικά δίχως να απειλούν. Πολλά τα σουτ που δοκίμασαν οι Χιλιανοί, οι οποίοι ήταν κινητικοί αλλά δυσκολεύονταν να πλησιάσουν την εστία του Μουσλέρα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν στο 63'ο Καβάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για απόπειρα να χτυπήσει τον Χάρα. Ο άσος της Χιλής, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έκανε μια άσεμνη χειρονομία στον «Ματαντόρ», ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του και επιχείρησε να χτυπήσει τον αντίπαλό του. Ο διαιτητής είδε μόνο την τελευταία κίνηση και όχι τη χειρονομία του Χάρα, ο οποίος συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι. Τελικά η Χιλή βρήκε λύση 18 λεπτά μετά. Ο Βαλδίβια τροφοδότησε τον Ισλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μουσλέρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 ενώ στο τελευταίο λεπτό δημιουργήθηκαν ξανά νεύρα μετά την αποβολή του Φουτσίλε.