16 Ιουνίου 2015

Γεωργιάδης: Θα πάρουν τη χώρα στο λαιμό τους

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως η χώρα πάει στα βράχια.

Ο κ. Γεωργιάδης έστρεψε τα πυρά του προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι σε έξι μήνες κατέστρεψε την Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι ο κ. πρωθυπουργός δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προεκλογικά του ψέματα. Αυτό τον κάνει να χάνει χρόνο, όσο χάνει χρόνο ο λογαριασμός μεγαλώνει και δυστυχώς πιστεύω ότι έχει επικρατήσει στο Μέγαρο Μαξίμου μια άποψη ότι οι Ευρωπαίοι από φόβο λόγω της χρεοκοπίας της Ελλάδος την τελευταία στιγμή θα κάνουν πίσω. Είναι μια τελείως λανθασμένη εκτίμηση στην οποία αν επιμείνουν θα πάρουν στον λαιμό τους την χώρα», σημείωσε.

«Δυστυχώς για εμάς οι αγορές έχουν προεξοφλήσει την χρεοκοπία της Ελλάδος, οι Ευρωπαίοι έχουν πάρει τα μέτρα τους» είπε και πρόσθεσε ότι «είμαστε στις πιο κρίσιμες ώρες».

«Η ΝΔ δεν είναι ανεύθυνο κόμμα. Δεν βάζουμε την αγάπη μας για την εξουσία πάνω από την αγάπη μας για την Ελλάδα, η Ελλάδα προηγείται. Η Ελλάδα τώρα δεν έχει την πολυτέλεια για εκλογές. Δυστυχώς», υπογράμμισε στη συνέντευξη του ο κ. Γεωργιάδης.

Για το ζήτημα της «εθνικής συνεννόησης» ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «όταν μας λένε εκπροσώπους των δανειστών δεν μπορεί να υπάρξει εθνική συνεννόηση. Γι’ αυτό κι εγώ είπα δεν έχει κανένα νόημα να πάει ο Σαμαράς να δει τώρα τον Τσίπρα, ο Τσίπρας θα ζητήσει την βοήθεια μας και εμείς τότε θα του την δώσουμε».

«Αν αυτός ο άπειρος ανθρωπάκος που πήρε την εξουσία πει δεν μπορώ να τα βγάλω εις πέρας παιδάκι μου, δεν μπορώ! Έκανα λάθος, ανθρώπινο. Να δώσει την εντολή να πάει ένας σοβαρός άνθρωπος, ο Σαμαράς, που ξέρει να κάνει την δουλειά και θα φέρει μια καλύτερη συμφωνία», κατέληξε εντείνοντας την κριτική του.