12 Ιουνίου 2015

"Κρουαζιέρα κυβερνητικής αθλιότητας στον σαρωνικό με έναν εθνικιστή και ένα πραξικοπηματία στρατηγό υπουργούς Άμυνας"

Η αθλιότητα της συνεργασίας της πρώτης «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους πραξικοπηματίες της Αιγύπτου συνεχίζεται.  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποδέχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Αιγύπτιο ομόλογό του Sedki Sobhi Sayed, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ο Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας θα γνωρίσει τις ομορφιές της Ύδρας στην οποία θα πάει με θαλαμηγό. Τη θαλαμηγό του Πολεμικού Ναυτικού. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδου», εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης είχε δωρίσει τη θαλαμηγό του στο ΠΝ. Το όνομα αυτής ΚΥΚΝΟΣ 1.

Ο ΚΥΚΝΟΣ λοιπόν προορίζεται για τέτοιες “αποστολές” μικρών ταξιδιών για ξένους που επισκέπτονται τη χώρα. Σαν τους εγκληματίες πραξικοπηματίες της Αιγύπτου, τους φονιάδες του Ισραήλ, τους αντιδραστικούς εμίρηδες του Κατάρ που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν την ισλαμική τρομοκρατία, τους σκοταδιστές της Σαουδικής Αραβίας που μαζί με τις ΗΠΑ έθρεψαν τη βαρβαρότητα του ISIS και επαναχαράσσουν με το αίμα των λαών τη Μέση Ανατολή και την Αφρική!

Αυτοί είναι οι σύμμαχοι της ελληνικής αστικής τάξης, κλείνουν δουλειές, διαπραγματεύονται πολεμικά συμβόλαια και σχεδιάζουν τις επόμενες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις οι αγωνιστές εναντίον της Δικτατορίας Ήσυχος-Βαλαβάνη-Λαφαζάνης, παρέα με το ασκέρι της μισαλλοδοξίας, του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, τους ΑΝΕΛ.

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με την Αριστερά: είναι η κυβέρνηση του νέου Μνημονίου, του χυδαίου κρατικού αυταρχισμού που εκπροσωπεί ο Πανούσης με την στήριξη του Τσίπρα και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.

Ο εργαζόμενος λαός μας καλείται να αναπτύξει τώρα μαζικούς και αποφασιστικούς αγώνες Αντίστασης-Ρήξης-Ανατροπής.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
http://prezatv.blogspot.gr/2015/06/blog-post_471.html