24 Ιουνίου 2015

Άδωνις γελάει με τον Καμμένο που κρύβεται πίσω απ'τα φουστάνια του ΚΚΕ: Τι θα κάνει τώρα ο Καμμένος το άξιο παλικάρι; - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, από την Βουλή, κατά την ομιλία του για το  νομοσχέδιο της Ιθαγένειας.

«Τώρα αν μου πείτε ότι θα αφήσετε να περάσει το νομοσχέδιο με το “παρών” του ΚΚΕ, γιατί πέφτει το 151 και πάει παρακάτω, αυτό έχει ένα ενδιαφέρον. Επιστρέφουμε στα σποτάκια, άρα ο Καμμένος με το ΚΚΕ μαζί κάνουν το χατίρι του ΣΥΡΙΖΑ. Για να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος;»

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, πρόσθεσε: «Φαντάζομαι ο Καμμένος, αυτό το άξιο παλικάρι την επιβίωση του ελληνικού Έθνους και την ύπαρξη του ελληνικού Έθνους, την έχει πάνω από το να είναι αυτός υπουργός Εθνικής Άμυνας. Δεν μπορώ να φανταστώ το αντίθετο».

Δείτε το βίντεο


Nα μην κρύβεται ο Καμμένος πίσω από άλλα κόμματα

Ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια θα καταθέσει η ΝΔ, όπως προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"Δεδομένου ότι το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και ιδιαίτερα το άρθρο 1 και το άρθρο 10 από την επιτροπή βουλής πέρασαν με την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ γιατί όλα τα κόμματα καταψήφισαν και δεδομένου ότι ο κ. Γρηγοράκος θέτει ζήτημα δεδηλωμένης ως προς το νομοσχέδιο, ανακοινώνουμε ότι θα διαβουλευτούμε σε ποιο σημείο της διαδικασίας θα τεθεί θέμα ονομαστικής ψηφοφορίας" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

"Οι συνεταίροι σας - ακούσαμε πριν τον κ. Χαϊκάλη- όχι μόνο το καταψηφίζουν αλλά περίπου σας κατηγόρησαν" συνέχισε και σημείωσε χαρακτηριστικά: "Έχουμε ένα νέο πολιτικό δεδομένο. Ή θα περάσει με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή δεν θα περάσει.  Για να είμαστε όλοι μετρημένοι και συνεννοημένοι. Για να μην κρύβεται ο κ. Καμμένος πίσω από άλλα κόμματα".