16 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ! Το... παρασκήνιο της συνάντησης Ντόρας – Τσίπρα

Να κλείστηκε το ραντεβού της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που θα γίνει σήμερα στο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας σε έναν παιδικό σταθμό στην Πλάκα;

Περίπου στις 19:00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ενώ οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν συνεχείς και κρίσιμες, στο περιθώριο της αποχώρησης του ΔΝΤ από τις διαπραγματεύσεις, με την κυβέρνηση να αποφασίζει την αποστολή της ελληνικής "τρόικας" στις Βρυξέλλες, κανείς δεν πήρε χαμπάρι τον Αλέξη Τσίπρα να φεύγει από την... πίσω πόρτα!

Λίγα λεπτά μετά, ο πρωθυπουργός ήταν στην Πλάκα και καθόταν δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη!

Τι έκανε ο πρωθυπουργός με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας; Ο Αλέξης Τσίπρας, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, είχε καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να βρεθεί κοντά στους γιους του, στον παιδικό σταθμό Αγκάλη στην Πλάκα. Βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τις γυμναστικές επιδείξεις στις οποίες, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν τα παιδιά του.

Στον ίδιο σταθμό ήταν επίσης η μισή οικογένεια Καραμανλή, ο Κώστας Μπακογιάννης, οι Ανδρέας Παπαδόπουλος και Αλεξία Μπακογιάννη και ένας εφοπλιστής.

Η συνάντηση Τσίπρα – Μπακογιάννη έγινε παρουσία ενός ακόμη προσώπου: του νέου μέλους της οικογένειας Μητσοτάκη, του Ανδρέα Παπαδόπουλου.