30 Ιουνίου 2015

Νεκρή πόλη η Αθήναα-Ξεμένουν από καύσιμα και τα λεωφορεία - Επίσημη ανακοίνωση

Δεύτερη ημέρα στην Αθήνα της εποχής των κλειστών τραπεζών και των capital controls και το σκηνικό είναι ανάλογο με χθες. Αδειοι δρόμοι, έφοδοι στα σούπερ μάρκετ, ουρές στα ΑΤΜ (όσα έχουν ακόμη χρήματα) και έλλειψη ψιλών...
Πέρα από τις ουρές στα ΑΤΜ και τις εφόδους στα σούπερ μάρκετ, που πραγματικά δείχνουν το πέρασμα της Ελλάδας σε μια νέα εποχή, ένα ακόμη χαρακτηριστικό του νέου σκηνικού που διαμορφώθηκε μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να σύρει τη χώρα στο δημοψήφισμα είναι οι άδειοι δρόμοι.

Η κίνηση τις δύο τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα είναι αισθητά μειωμένη, τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους πολύ λιγότερα από ότι την προηγούμενη εβδομάδα, θυμίζοντας περισσότερο μέρες Αυγούστου παρά Ιουνίου...



Ξεμένουν από καύσιμα και τα λεωφορεία - Επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Μεθενίτη προς τους δημότες του, το ΚΤΕΛ - λόγω των εκτάκτων συνθηκών στη χώρα και τη δυσκολία προμήθειας καυσίμων - μειώνει τη συχνότητα δρομολογίων.

Αλλαγή στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης. Η διέλευσή των λεωφορείων θα γίνεται ανά μία ώρα, αντί για τριάντα λεπτά, που ήταν μέχρι σήμερα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου, πρόκειται για τα δρομολόγια:

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΑΘΗΝΑ

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΘΗΝΑ

«Ο Δήμος Μαρκοπούλου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, για την προσπάθεια εξασφάλισης πρόσθετων δρομολογίων σε ώρες αιχμής, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών», τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.