26 Ιουνίου 2015

Πάλι δεν πήρε τα χάπια του ο σάικο

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Στάθης Παναγούλης, κατά τη προσφιλή του πρακτική προχώρησε σε μια σκληρή δήλωση μέσω Facebook σχολιάζοντας όπως λέει την ..,»Δικτατορία των Δανειστών».

Ο κ. Παναγουλης επιτίθεται με ιδιαίτερη σκληρότητα κατα του Αντωνη Σαμαρα αλλα κατς των ΜΜΕ καλώντας τους πολίτες να «κλείσουν τα αυτιά τους «. Αναλυτικά η δηλωση του κ. Παναγούλη έχει ως εξής:
«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ηγείται μιας εθνικής αντίστασης , εναντίον της δικτατορίας των δανειστών, δίνοντας με ευελιξία, πατριωτισμό και μαχητικότητα τη μάχη στο » στόμα του λύκου » ο συμφοιτητής και συγκάτοικος του ΓΑΠ, Αντώνης Σαμαράς ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του Αλέξη Τσίπρα. Η αυθάδεια αυτή είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας (αν μπορούσε δηλ. θα τον έστελνε σε γκουλάγκ) αυτών που ψήφισαν τα μνημόνια 1 και 2, τα οποία έδεσαν ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ την Ελλάδα.

Σ΄ αυτές τις κρίσιμες ώρες, ας σταθούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ δίπλα στον Αγωνιζόμενο Πρωθυπουργό, ο οποίος ΜΑΧΕΤΑΙ για να σταματήσει η εξαθλίωση των συνταξιούχων και των μισθωτών , για να προστατέψει το τουριστικό και αγροτικό εισόδημα και να στηρίξει την παραγωγική επιχειρηματικότητα.

Καλώ επίσης ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ να κλείσουν τ΄αυτιά τους στα «ΓΝΩΣΤΑ» δελτία των τρομοκάναλων της διαπλοκής, που παίζουν τον ρόλο των φερέφωνων της χούντας των δανειστών.»