25 Ιουνίου 2015

ΓΕΛΑΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Η Eurokinissi εξηγεί: Γιατί φωτογραφίσαμε, ξαφνικά, την Ζωή Κω/λου σε στημένες πόζες

Ειδική ανακοίνωση εξέδωσε το φωτογραφικό πρακτορείο Eurokinissi, με αφορμή την αίσθηση που προκάλεσε η ξαφνική φωτογράφιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο περιστύλιο της Βουλής.
Το πρακτορείο εξηγεί γιατί υπήρξε ξεχωριστή καταχώρηση των ενσταντανέ της προέδρου της Βουλής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρακτορείου.

«Πρός αποκατάσταση της αλήθειας το πρακτορείο EUROKINISSI οφείλει να διευκρινίσει τα εξής: Ουδέποτε πραγματοποιήσαμε ειδική φωτογράφιση (καμπάνια) για την Πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι φωτογραφίες (πορτραίτα) της Προέδρου από το περιστύλιο της βουλής,που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας στις 23 Ιουλίου 2015 και ώρα 16:06 ήταν στα πλαίσια φωτογραφικής κάλυψης της επίσκεψης του Κύπριου προέδρου της βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου (κατά την διάρκεια της υποδοχής του από την πρόεδρο) με τον οποίον και συναντήθηκε αμέσως μετά στο γραφείο της.

Καταχωρήθηκαν δε -ξεχωριστά-διότι εστάλησαν λόγω φόρτου εργασίας του συναδέλφου που κάλυψε το θέμα, αρκετά αργότερα από την ώρα που αυτό καταχωρήθηκε αρχικά. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία ή σκοπιμότητα,δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η αντικειμενικότητα,το επαγγελματικό ήθος και η αξιοπιστία του πρακτορείου μας από την ίδρυσή του έως και σήμερα είναι οι λόγοι που μας έχουν καθιερώσει στην αγορά ως ένα από τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ελλάδα,Πέμπτη 25 ιουνίου 2015 (EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY)».