18 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! ΤΕΛΟΣ! Στρατούλης: Όλα καλά με Grexit – Λίγους μήνες θα δυσκολευτούμε και μετά θα ρέει το χρήμα...

Βέβαια αμέσως μετά πρόσθεσε ότι ο Τσίπρας θα φέρει συμφωνία και θα την ψηφίσουν όλοι δαγκωτή...

Μεγαλύτερη ζημία από ένα Grexit θα πάθουν οι δανειστές απ’ ό,τι η Ελλάδα, μην ανησυχεί ο κόσμος, θα δυσκολευτούμε για μερικούς μήνες αλλά όλα θα πανε καλά, είναι η εκπληκτική δήλωση που έκανε πριν από λίγο ο Δημήτρης Στρατούλης.

Διαβεβαιώσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν ακούγονται έδωσε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε συνέντευξη του στο Mega.
''Μεγαλύτερη ζημία από ένα Grexit θα πάθουν οι δανειστές απ’ ό,τι η Ελλάδα. Μην ανησυχεί ο κόσμος, θα δυσκολευτούμε για μερικούς μήνες αλλά όλα θα πανε καλά''.

Ο Δ. Στρατούλης πρόσθεσε επίσης με ανεξήγητη σιγουριά.
''Αν δεν πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ τέλη του μηνός οι ίδιοι οι δανειστές, θα έρθουν να πουν ότι δεν είναι πιστωτικό γεγονός''.

Ο ίδιος ουσιαστικά έδωσε συγχαρητήρια στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που επέστρεψε ως απαράδεκτη την έκθεση Στουρνάρα.
''Καλά έκανε η Πρόεδρος της Βουλής γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα''.

Στρατούλης: Δεν θα υπάρξει θέμα δεδηλωμένης

«Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της αλήθειας και ως κυβέρνηση πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ο πρωθυπουργός είπε στην Κ.Ο ή θα πετύχουμε τη συμφωνία, θα σηκώσουμε το βάρος μιας τέτοιας συμφωνίας, μια συμφωνία που θέλουμε ή αν δεν τα καταφέρουμε, εδώ είμαστε να σηκώσουμε στην πλάτη μας κι ένα μεγάλο “όχι”, σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης.

O Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega», πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρξει θέμα δεδηλωμένης. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να φέρει μία συμφωνία την οποία δεν θα αντέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα».