30 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Θεοχάρης επιμένει παρά τις απειλές Φωτίου-Στρατούλη: Το Μαξίμου ετοιμάζει IOU και δραχμή

Αμέσως μετά την ομιλία του βουλή ο βουλευτής του Ποταμιού επέμεινε στην άποψή του, μιλώντας στο Star.

«Έχω πληροφορίες ότι υπάρχει η ομάδα εργασίας η οποία ήδη αυτή τη στιγμή λειτουργεί με στελέχη του γενικού λογιστηρίου του κράτους, αρχικά για να ...
πληρωθούν οι επόμενοι μισθοί και οι συντάξεις και στα επόμενα βήματα να μεταβούμε και στη δραχμή» δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.


Τρομοκρατεί η Φωτίου: Οι δηλώσεις Θεοχάρη ίσως επιφέρουν εισαγγελικές διώξεις

«Σε περιόδους προεκλογικές, ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες μάλιστα εγγράφονται μέσα εις τα πρακτικά της Βουλής επιφέρουν ίσως και εισαγγελικές διώξεις», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στη Βουλή αναφορικά με τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη περί σχεδίου τυπώματος δραχμής.

Η δήλωση αυτή της Θεανώς Φωτίου προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του Ποταμιού Κωνσταντίνου Μπαργιώτα.



Στρατούλης: Ο Θεοχάρης να ζητήσει συγγνώμη

«Η τοποθέτηση του κ. Θεοχάρη ήταν εκτός τόπου και χρόνου, όχι μόνο επί της ουσίας, αλλά και όσον αφορά το γεγονός το οποίο είπε ότι είναι ομάδα στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο Μαξίμου και ετοιμάζουν το τύπωμα νέου εθνικού νομίσματος δεν έχει καμία βάση. Καμία, μα καμία βάση», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Στρατούλης, αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη.

«Είναι πέρα από κάθε πολιτική δεοντολογία. Είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσα στην καρδιά του εκλογικού αγώνα», πρόσθεσε ο κ. Στρατούλης.

«Αφενός μεν διαψεύδουμε την πληροφορία, και από εκει και πέρα τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού που αυτές τις κρίσιμες ώρες διασπείρει τέτοιες κινδυνολογικού τύπου ψευδείς ειδήσεις».

«Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να τοποθετηθεί, να ζητήσει συγγνώμη και να το πάρει πίσω», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας.