15 Ιουνίου 2015

O μικρός Καραμανλής απαντά στον Βαρουφάκη για τον Εθνάρχη

Το ...γάντι σήκωσε ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος και απάντησε στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος σε σημερινή του τοποθέτηση επικαλέστηκε τον Εθνάρχη.

Ο κ. Καραμανλής φρόντισε να απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook στον υπουργό Οικονομικών τονίζοντας ότι "Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.

Η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία."

Ο κ. Βαρουφάκης είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του το πρωι ότι "ουσιαστικά μας ζητούν την αρχή του σπασίματος της Ε.Ε. ακόμη και ο Καραμανλής αν ζούσε θα ήταν έξαλλος".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής ο νεότερος είναι η πρώτη φορά από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που ασκεί τόσο έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Θοδωρης Δαφέρμος
newsit.gr