14 Ιουνίου 2015

Ψαριανός: “Με τον ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και ο... φούφουτος!” (VIDEO)

Καυστικός ήταν ο Βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός όσον αφορά τη Ραχήλ Μακρή, καθώς την κάλεσε να ασχοληθεί με τους ψεκασμούς και όχι με την Αριστερά, ενώ πρόσθεσε ότι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκλεγεί και ο... φούφουτος.

Ο Βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε τηλεφωνικά στο τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης, Top Channel και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για τον κύριο Πανούση περί “ντροπή της Αριστεράς”. Ο κύριος Ψαριανός κάλεσε την Ραχήλ Μακρή να ασχοληθεί με τους ψεκασμούς, ενώ ανέφερε πώς με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκλεγεί και ο φούφουτος...

“Καταρχήν η κυρία Μακρή να ασχοληθεί με τίποτα άλλο και όχι την αριστερά, ας ασχοληθεί με τους ψεκασμούς. Δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά ή της προοδευτικές δυνάμεις. Δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκλεγεί και ο... φούφουτος. Έχει εκλεγεί ο κύριος Μιχελογιαννάκης, ο Παραστατίδης, ο κύριος Κουρουμπλής θέλετε να σας πω δεκάδες άτομα που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και είναι άσχετοι με την Αριστερά”.

Το video από το Top Channel