24 Ιουνίου 2015

Άγριο κράξιμο στη Ραχήλ Μακρή για το "Γερά Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”! (VIDEO)

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, μεταξύ της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Σβώλη, με το πέρας της ομιλίας της πρώτης, στη συζήτηση για τη ΣΔΙΤ Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή από τη ΔΙΑΔΥΜΑ.

Η κα. Μακρή τάχθηκε εναντίον της συγκεκριμένης ΣΔΙΤ κι αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Σβώλης της είπε πως η δική σας κυβέρνηση το ψήφισε, εννοώντας τον υπουργό Οικονομίας και Υποδομών Γ. Σταθάκη.

Η κα Μακρή ξανανέβηκε στο βήμα και εκεί ξεκίνησε μια προσωπική αντιπαράθεση. Σε κάποια στιγμή ο κ. Σβωλης της είπε: “Είμαι 30 χρόνια στα κοινά”, για να τον διακόψει η κα. Μακρή, αφού προηγουμένως είχε πληροφορηθεί ότι ο εν λόγω περιφερειακός σύμβουλος ανήκει στο κόμμα της ΝΔ, λέγοντάς του: “30 χρόνια ζήτω, Γερά Γερούν, Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”.

Η συγκεκριμένη φράση της κας Μακρή εξόργισε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ, ζητώντας της να ανακαλέσει. Δείτε τι συνέβη, στο βίντεο που σας μεταφέρει το Kozan.


Πηγή: Kozan.gr