10 Ιουλίου 2015

Στα κάγκελα οι συνταξιούχοι για τις κλειστές τράπεζες και το φιλοδώρημα των 120 ευρώ - Διαμαρτυρία στο ΥΠΟΙΚ

"Δε γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση με τις ουρές στις τράπεζες για να πάρουμε το φιλοδώρημα των 120 ευρώ από τις συντάξεις μας" λένε οι συνταξιούχοι που διαμαρτυρήθηκαν στο ΥΠΟΙΚ το πρωί για περισσότερες από δύο ώρες.
Οι ηλικιωμένοι που συμμετειχαν στη διαμαρτυρία εκπροσωπούσαν διάφορα ταμεία και οπως είπαν δεν ανέχονται να τσαλακώνουν άλλο την αξιοπρέπεια τους ενώ έστειλαν και μήνυμα στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλες περικοπές στις συντάξεις τους. 






 









Οι συνταξιουχοι ζήτησαν να δουν τον νέο Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο όμως κάτι τέτοιο φυσικά ήταν αδύνατον καθώς ο "τσάρος" ήταν στη Βουλή. Συνεργάτης του κυριου Τσακαλώτου τους είπε πως ο Υπουργός θα τους δει την ερχόμενη Δευτέρα δίχως όμως να οριστεί ραντεβού σε προκαθορισμένη ώρα.

Αμέσως μετά οι συνταξιούχοι αποχώρησαν και η οδός Νίκης που ήταν κλειστή για περίπου 2 ωρες, άνοιξε και δόθηκε στην κυκλοφορία.

Ατελείωτες και σήμερα οι ουρές στις τράπεζες

Μεγαλες ουρές σχημάτισαν και σήμερα οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα και πηγαν να πάρουν από τα γκισέ των τραπεζών τη δεύτερη δόση των 120 ευρώ της συνταξής τους. Εκτός απο την ταλαιπωρία της ορθοστασίας οι ηλικιωμένοι έπρεπε να αντέξουν και τη ζέστη λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
newsit.gr