26 Ιουλίου 2015

«Η διαβολική χήρα είχε μαχαιρώσει τον καπετάνιο πριν το έγκλημα»-Κόπηκε με κονσέρβα, έλεγε αυτή

Nέα στοιχεία ΣΟΚ για την υπόθεση της Αργολίδας-Λύγισαν οι συγγενείς του θύματος

​Με οργή και κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση με την 38χρονη χήρα που στις 8 Δεκεμβρίου 2014 φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του 42χρονου συζύγου της, με δύο πιστολιές πυροβόλου όπλου, στην αυλή φιλικού τους σπιτιού στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της οποίας είχε πάει δύο φόρες η «σατανική χήρα» πριν ομολογήσει τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου 42 χρόνων, καπετάνιου σε κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, έδωσε το Σάββατο νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θρίλερ.

Όπως είπε η γνωστή δημοσιογράφος, «στο μεγαλύτερο μέρος της απολογίας της, η 38χρονη, αναφέρθηκε στην κακή ζωή που περνούσε με τον σύζυγο της, στην παράφορη ζήλια του και στην κακοποίηση που είχε υποστεί από το θύμα». Για όλα όσα έγιναν, σύμφωνα με την 38χρονη, φταίει το θύμα.

Η κα Νικολούλη, αποκάλυψε επίσης και την σοβαρή καταγγελία που δέχτηκε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Άγνωστός της τηλεφώνησε και της είπε πως ...η χήρα είχε μαχαιρώσει στο χέρι τον καπετάνιο πάνω σε άγριο καυγά, που είχαν πριν το έγκλημα. Η δημοσιογράφος θέλοντας να πάρει μια απάντηση από την 38χρονη, την κάλεσε στο τηλέφωνο, εκείνη αρχικά «τα έχασε» και στην συνέχεια υποστήριξε, ότι πρόκειται για λάθος. «Κόπηκε με ένα κουτί κονσέρβας, που πήγε να ανοίξει» είχε πει η 38χρονη στην δημοσιογράφο. Λίγο αργότερα η χήρα τηλεφώνησε, όπως είπε η δημοσιογράφος,  στον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος και τον ρώτησε αναστατωμένη «εσένα τι σου λέει η Νικολούλη; τι βλέπεις; με τις πληροφορίες που φτάνουν θα βρουν τους δολοφόνους;»

Συγγενείς καπετάνιου: Mας κορόιδευε 

«Αν αυτή η διαβολογυναίκα εμφανιστεί στο "Φως στο Τούνελ" να ψάξει τους δολοφόνους του Θανάση, τότε θα σημάνει η αρχή του τέλους για την υπόθεση μας. Θα παγιδευτεί στην κάμερα της εκπομπής». Αυτό υποστήριζε η οικογένεια του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που παρακολουθούσε όλο αυτόν τον καιρό με οργή τις έρευνες για την αποκάλυψη του δολοφόνου.

Μετά την ομολογία της γυναίκας του, ότι αυτή τον σκότωσε με περίστροφο πάνω σε καβγά, άφησαν την θλίψη τους να ξεχειλίσει και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της. «Όλο αυτόν τον καιρό μας κορόιδευε. Έμπαινε στο σπίτι μας και έκανε πως μας λυπόταν, ενώ είχε αφαιρέσει με τα ίδια της τα χέρια τη ζωή του ανθρώπου μας» είπαν στον Alpha ο πατέρας και η αδερφή του θύματος.

Το μόνο που τους απασχολεί τώρα έντονα είναι ...το ποια θα είναι η τύχη του 10χρονου κοριτσιού του καπετάνιου που έχασε ξαφνικά και τους δυο γονείς. Η μητέρα της και δράστης, όπως κατηγορείται της δολοφονίας του, την είχε πείσει με τον τρόπο της να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Της έλεγε ότι όλοι είναι εχθροί τους και ανάμεσα σ' αυτούς βρίσκεται και ο δολοφόνος του πατέρα της, που μάνα και κόρη έπρεπε να τον βρουν για να δικαιώσουν τη μνήμη του.

Η 38χρονη θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο star.gr